«Νέα Εποχή» και για τον Βαγγέλη Καλύβα στο πλευρό του Χρήστου Παππού

 


Έμφαση στην ανανέωση του ψηφοδελτίου, με συνεχείς προσθήκες νέων ανθρώπων στους κόλπους της παράταξης, δίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Εποχή" Χρήστος Παππούς, προσθέτοντας στην εμπειρία των παλαιών αυτοδιοικητικών συνεργατών του τις φρέσκιες ιδέες ικανότατων συνδημοτών μας. Ένας ακόμα αξιόλογος συνδημότης μας, καταξιωμένος στην κοινωνία και με διάθεση προσφοράς για τον Δήμο Φυλής, είναι ο 42χρονος Ζεφυριώτης Πρωταθλητής ελληνορωμαϊκής Πάλης, Βαγγέλης Καλύβας, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται, εδώ και λίγες ώρες, στα νέα πρόσωπα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα αγωνιστούν στο πλευρό του Δημάρχου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μεταφέροντας τους αγώνες του από τις παλαίστρες στο μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Βαγγέλης Καλύβας μπορεί να επιχειρεί για πρώτη φορά την είσοδό του στην τοπική πολιτική σκηνή, μα υπήρξε πάντα πρόθυμος και ανιδιοτελής αρωγός σε προσπάθειες που αναδεικνύουν την αθλητική και πολιτιστική ταυτότητα της πόλης του. Διαθέτει ένα πλούσιο και εξαιρετικά ενδιαφέρον βιογραφικό, με σπουδές και δραστηριότητες που διακλαδίζονται, πέρα από τον αθλητισμό, σε τομείς όπως η Μουσική και η Αγιογραφία.

Μέλος πολύτεκνης οικογένειας ο Βαγγέλης Καλύβας, ολοκλήρωσε την υποχρεωτική του εκπαίδευση στο αθλητικό Γυμνάσιο-Λύκειο Περιστερίου και στη συνέχεια αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ-Αθηνών με ειδικότητα στην Πάλη, το άθλημα που του χάρισε πολλές διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων. Πρωταθλητής Ελλάδος στις ηλικιακές κατηγορίες των παμπαίδων,  παίδων και εφήβων και ως μέλος της εθνικής ομάδας κατέκτησε την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων και τη 10η στο Παγκόσμιο Εφήβων.

Παράλληλα, τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται με τη Βυζαντινή Αγιογραφία, με συμμετοχή σε Εκθέσεις, Αγιογραφήσεις Εκκλησιών και φορητών εικόνων, σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, για το ίδιο χρονικό διάστημα μαθήτευσε στην Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, παίζοντας και το μουσικό όργανο Κανονάκι και έχει αποφοιτήσει από το Βυζάντειον Ωδείο Δήμου Μεγαρέων, με συμμετοχή σε πολλές Ορχήστρες αλλά και σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Κωνσταντινούπολη.

Έχοντας την τοπική κοινωνία στο πλευρό του, ο Ζεφυριώτης παλαιστής, γυμναστής, αγιογράφος και μουσικός, ανακοίνωσε με σχετική ανάρτηση στο facebook τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνταχθεί στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού, συνδράμοντας στον αγώνα για έναν Δήμο με προοπτική:

"Η αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα και η εντιμότητα και εργατικότητα που διακρίνουν τον αξιότιμο και αγαπητό μας Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού με παρακίνησαν να συνταχθώ μαζί του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ τον Δήμαρχο μας κ. Χρήστο Παππού για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Δήμου Φυλής."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια