Με επιτυχία αντιμετώπισε η Πολιτική Προστασία της πυρκαγιές στη Ζωφριά

 



 

Με επιτυχία αντιμετώπισε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη και τις δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή της Ζωφριάς . 
Η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου στους πρόποδες του Ποικίλου όρους, ακριβώς πάνω από το στρατόπεδο της 206 ΠΑΥ (πρώην ΜΑΚ). Η πυρκαγιά προκλήθηκε από πτηνό που απανθρακώθηκε από τα καλώδια υψηλής τάσης κι εν συνεχεία κατέπεσε, φλεγόμενο, στο έδαφος.
Δύο μέρες μετά ξέσπασε νέα το πρωί της Κυριακής 16 Ιουλίου σε αγροτεμάχιο που βρίσκεται ανάμεσα στην οδό Προμηθέως και στην Αττική Οδό. 
  Ο Αντιδήμαρχος κ. Οικονομάκης έχει θέσει σε κατάσταση επιφυλακής όλο το δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας και το έχει τοποθετήσει σε επίμαχα σημεία είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση επέμβαση των δυνάμεων μέχρι να να έρθουν τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο Μιχάλης Οικονομάκης εφιστά, για ακόμα μια φορά την προσοχή των συνδημοτών μας, τονίζοντας ότι απαγορεύεται η χρήση κάθε είδους μηχανήματος ή εργαλείου που μπορεί να προκαλέσει σπινθήρα, όπως και η ρίψη πυροτεχνημάτων. «Οφείλουμε να προστατεύσουμε τη ζωή και την περιουσία των συνδημοτών μας, αλλά και το περιβάλλον επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος. 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια