Αγγελική Παπαδάτου: Στις 8 Οκτώβρη επιλέγουμε τι Δημοτική Αρχή θέλουμε!

 


Στις 8 Οκτώβρη επιλέγουμε τι Δημοτική Αρχή θέλουμε!

Ο λαός και η νεολαία του Δήμου Φυλής δεν χρειάζεται άλλη μία Δημοτική Αρχή χειροκροτητή της εκάστοτε αντιλαϊκής κυβέρνησης άλλη μία Δημοτική Αρχή που θα βάζει το χεράκι της στην ακόμα πιο βαθιά υποβάθμιση του Δήμου μας.

Αντίθετα έχουμε ανάγκη από μια Δημοτική Αρχή που θα στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του λαού, που θα βρεθεί μπροστάρης στον αγώνα για τα δικαιώματά του και τη ζωή του.

Με την ψήφο μας στις 8 Οκτώβρη να ακουστεί δυνατά ότι:

Δεν ανεχόμαστε άλλο τον καρκίνο της χωματερής και την κοροϊδία που 64 χρόνια διεξάγεται στις πλάτες του λαού αφού όλο ακούμε ότι κλείνει και όλο συνεχίζει να λειτουργεί και επεκτείνεται. Αυτό συνεχίζει και κάνει ο Δήμαρχος Φυλής που προεκλογικά διαφημίζει την αποκατάσταση του υπέρ-κορεσμένου μέρους της χωματερής για να κρύψει ότι την ίδια στιγμή σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την Κυβέρνηση προχωρούν σε επέκταση της (8.000.000 κμ χωρητικότητας) και σε δημιουργία εργοστασίου καύσης απορριμμάτων.

Δεν συμβιβαζόμαστε με την υποβάθμιση της περιοχής που διαμορφώνει το έδαφος μεγαλύτερης δράσης εγκληματικών κυκλωμάτων που κάνουν κυριολεκτικά κόλαση τη ζωή του λαού μας. Η εγκληματικότητα αποδείχτηκε ότι δεν αντιμετωπίζεται μόνο με αστυνομικά μέτρα που τόσα χρόνια διαφημίζει η διοίκηση του κ. Παππού για να κουκουλώσει τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής και της Κυβέρνησης. Εμείς προβάλλουμε την ανάγκη λήψης ολοκληρωμένων μέτρων που αφορούν τη στελέχωση των σχολείων σε εκπαιδευτικούς και άλλο αναγκαίο επιστημονικό δυναμικό, δημιουργία χώρων πολιτισμού και σύγχρονων εγκαταστάσεων αθλητικών δραστηριοτήτων. Προβάλλουμε την ανάγκη να ληφθούν ολοκληρωμένα μέτρα για την κοινωνική ένταξη διαφόρων κοινωνικών ομάδων, κόντρα στη στοχοποίηση και γκετοποίηση αλλά και στην εξαγορά συνειδήσεων για εύκολους ψήφους στις δυνάμεις του συστήματος.   

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση για να έχουμε δημοτική αρχή αγωνιστική και από καλύτερες θέσεις να διεκδικήσουμε:

        Στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό σε μια σειρά κρίσιμες υπηρεσίες. Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας (δίμηνες,τρίμηνες συμβάσεις) και των συμβάσεων ομηρίας.

        Να σταματήσει το «πάρτι» των εργολάβων που εμπορεύονται τις ανάγκες των πολλών για να θησαυρίζουν οι λίγοι.

        Να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας Άνω Λιοσίων με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό με μέτρα συνολικής αναβάθμισης της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.

        Να ληφθούν ολοκληρωμένα μέτρα προστασίας της ζωής του λαού, με αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά μέτρα, με αντισεισμικούς ελέγχους σε όλα τα δημόσια κτίρια και με προτεραιότητα στα σχολεία.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Μην συμβιβάζεσαι με τη ζωή που σου προσφέρουν, πάλεψε για τη ζωή που σου στερούν. Όμορφες πόλεις, είναι οι πόλεις που ο λαός τους μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια. Όμορφες πόλεις, είναι οι πόλεις που η προστασία της υγείας και της ζωής των κατοίκων είναι σε απόλυτη προτεραιότητα.

Δεν είναι τα «ματωμένα» αντισταθμιστικά του καρκίνου της χωματερής που χρόνια τώρα αξιοποιούνται για την εξαγορά, για το χαμήλωμα των απαιτήσεων, για την καλλιέργεια του συμβιβασμού και της μοιρολατρίας.

Κλείσε τα αυτιά σου σε δήθεν ανεξάρτητους και ακομμάτιστους που θα σου εμφανισθούν προεκλογικά για να σου υφαρπάξουν την ψήφο σου. Σκέψου ότι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Παππού συμμετέχουν στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή όλων όσων κυβέρνησαν και έχουν τεράστιες ευθύνες που φτάσαμε ως εδώ. Σήμερα αυτοαποκαλούνται ως ανεξάρτητοι και προαλείφονται για να αναλάβουν θέσεις στη νέα αντιλαϊκή θητεία της Διοίκησης Παππού.

  Εμείς πιστεύουμε σε μια πολιτική που θα είναι πολιτική αντιπαράθεσης ανατροπής, χωρίς συμβιβασμούς με συμμετοχή του λαού στις αποφάσεις, αγωνιστική ανάδειξη των προβλημάτων και των πραγματικών αιτιών, διεκδίκηση άμεσων μέτρων που θα δώσουν ανάσα στους δημότες μας.

Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ακούραστα, αποφασιστικά τον αγώνα γι’ αυτά που μας αξίζουν.

  Στις 8 Οκτώβρη στέλνουμε μήνυμα. Κάνουμε την αγανάκτησή μας, δύναμη ανατροπής.

Στηρίζουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, για μια μεγάλη νίκη του λαού.

 

                                                                             Αγγελική Παπαδάτου

                                                                        Υποψήφια Δήμαρχος Φυλής

                                                                            με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια