Ο Χ. Παππούς ξενάγησε στα έργα στον Δήμο Φυλής τον Γ. Πατούλη

 



  


  Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο, την Τρίτη 20 Ιουνίου, πραγματοποίησε αυτοψία στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Λίμνης (Αιγαίου Πελάγους, Πηνειού, Πίνδου και Καραϊσκάκη) , στους Τρεις υπερσύγχρονους Βιοκλιματικούς Παιδικούς – Βρεφικούς  Σταθμούς  (Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά). Επισκέφθηκε επίσης το Πάρκο Ηλιακής Ενέργειας στη Χωματερή, τα έργα αντιστήριξης στη Φυλή, έργα οδοποιίας και ασφάλειας καθώς και την Περιφερειακή του Αιγάλεω για την συνέχιση του σημαντικού έργου σύνδεσης της με τον Δήμο Αχαρνών.

Στη συνέχεια της επίσκεψής του, ο Γιώργος Πατούλης  στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” όπου  και τον καλωσόρισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δήλωσε μεταξύ άλλων:  Στη Φυλή έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ έργων κι αυτό οφείλεται στη Διοίκηση Παππού που μελετά, διεκδικεί και πετυχαίνει

“Υποδεχόμαστε ένα φίλο με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία, από το 2007 και συνεχίζουμε. Επισκεφθήκαμε το 10% των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη κι έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε” τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικης Λευτέρη Κοσμόπουλο για την παρουσία τους στον Δήμο Φυλής.

 Μετά το πέρας των ομιλιών στην αίθουσα ακολούθησε συνάντηση με τους βουλευτές της ΝΔ Γ. Κώτσηρα, Θ. Μπούρα, Β. Λιάκου καθώς και πλήθος κόσμου σε γνωστό καφέ στην Κεντρική Πλατεία όπου ο Γιώργος Πατούλης έτυχε θερμής υποδοχής. 








Aκολουθούν φωτογραφίες από την επίσκεψη στα έργα :








































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια