Με αστείρευτο κέφι η 14η Γιορτή για το παιδί στη Ζωφριά

 



Με αυθόρμητο κέφι και ξεσηκωτικό παιχνίδι, που κράτησε για ώρες, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023 η 14η γιορτή για το Παιδί του Συλλόγου της Ζωφριάς, στο γεμάτο από κόσμο και... φυσικά παιδιά, αμφιθέατρο ΒΟΡΕΙΝΟ. 

Τα παιδιά διασκέδασαν δεόντως με τον ανιματέρ που τα ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο της... φούσκας αλλά και με τα φουσκωτά παιχνίδια. 

Αρκετοί μικροί αθλητές επίσης, συμμετείχαν στο 3ο Ομαδικό Παιδικό Σκακιστικό Τρίαθλο που διοργάνωσε και φέτος ο Σκακιστικός Όμιλος Άνω Λιοσίων “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας” 

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της η φιλόξενη Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου, καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα.  

Ευχαρίστησε επίσης για την άψογη συνεργασία τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα”, που όπως είπε στηρίζουν τον Σύλλογο προκειμένου να παράξει Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό έργο. Ο Δήμαρχος Φυλής από την πλευρά του ευχήθηκε οι βραδιές για τα παιδιά να συνεχιστούν για πολλά ακόμη χρόνια κι έδωσε την υπόσχεση να βρίσκεται κοντά στον Σύλλογο και στον κόσμο της Ζωφριάς. 

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης υπήρξε και η απονομή αναμνηστικών και μεταλλίων στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν στο 3ο Ομαδικό Παιδικό Σκακιστικό Τρίαθλο υπό τις κατευθύνσεις του πάντα δραστήριου προπονητή τους Θοδωρή Αγραπίδη. Χαιρετισμό κι ευχαριστίες στον Δήμαρχο απηύθυνε ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Λ Στέφανος Νικήτας. 




























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια