Ο καιρός στα Άνω Λιόσια (11-6-23)

 


Ο καιρός  που θα επικρατήσει στον Δήμο Φυλής την Κυριακή 11 Ιουνίου, από τον Κωνσταντίνο Τσαρούχα.

Η μέρα σήμερα Κυριακή 11/06 στην Αττική θα ξεκινήσει με συννεφιά κατά τόπους πιο πυκνή αλλά θα έχουμε και διαστήματα με ηλιοφάνεια.
🔹Λίγο πριν το μεσημέρι οι νεφώσεις θα έχουν πυκνώσει γρήγορα και εντυπωσιακά και τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που στα βόρεια, βορειοδυτικά και δυτικά τμήματα του νομού αναμένεται να είναι ισχυρές και ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές να σημειωθεί χαλαζόπτωση και θα υπάρξει έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα ⚡️
🔹Το απόγευμα αναμένεται μικρή παύση των φαινομένων όμως περιμένουμε εκ νέου βροχές και καταιγίδες μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες που ο καιρός από 'κει και έπειτα θα βελτιωθεί.
🔹Οι άνεμοι αρχικά βόρειοι 2-4 μποφόρ στην συνέχεια όμως θα πνέουν μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
🔹Κατά την διάρκεια τον φαινομένων θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ενίσχυση στα 6-7 μποφόρ!

🔹Η θερμοκρασία θα προσεγγίσει τους 27-28°C στην ΦυλήΗ μέρα σήμερα Κυριακή 11/06 στην Αττική θα ξεκινήσει με συννεφιά κατά τόπους πιο πυκνή αλλά θα έχουμε και διαστήματα με ηλιοφάνεια.
🔹Λίγο πριν το μεσημέρι οι νεφώσεις θα έχουν πυκνώσει γρήγορα και εντυπωσιακά και τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που στα βόρεια,βορειοδυτικά και δυτικά τμήματα του νομού αναμένεται να είναι ισχυρές και ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές να σημειωθεί χαλαζόπτωση και θα υπάρξει έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα ⚡️
🔹Το απόγευμα αναμένεται μικρή παύση των φαινομένων όμως περιμένουμε εκ νέου βροχές και καταιγίδες μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες που ο καιρός απο 'κει και έπειτα θα βελτιωθεί.
🔹Οι άνεμοι αρχικά βόρειοι 2-4 μποφόρ στην συνέχεια όμως θα πνέουν μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
🔹Κατά την διάρκεια τον φαινομένων θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ενίσχυση στα 6-7 μποφόρ!
🔹Η θερμοκρασία θα προσεγγίσει τους 27-28°C στην Φυλή, Ζεφύρι και Άνω Λιόσια και τους 29°C στο κέντρο της Αθήνας,
όμως κατά την διάρκεια των φαινομένων θα παρουσιάσει αισθητή και εντυπωσιακή πτώση ακόμα και 7 με 10 βαθμών από τις παραπάνω θερμοκρασίες. και στα Άνω Λιόσια και τους 29°C στο κέντρο της Αθήνας,
όμως κατά την διάρκεια των φαινομένων θα παρουσιάσει αισθητή και εντυπωσιακή πτώση ακόμα και 7 με 10 βαθμών απ0 τις παραπάνω θερμοκρασίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια