Μάθε πού ψηφίζεις με ένα κλικ - Τα εκλογικά τμήματα στον Δήμο Φυλής

 

Tο υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε την τελική λίστα με τα τμήματα στα οποία θα ψηφίσουν για τις εκλογές 2023 οι ψηφοφόροι, οι οποίοι μπορούν με ένα «κλικ» να μάθουν το εκλογικό τους τμήμα.  Η συμμετοχή στις εκλογές είναι, βάσει Συντάγματος, υποχρεωτική, όμως υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες πολιτών που επιτρέπεται να μην ψηφίσουν.
   Οι 37.196 ψηφοφόροι του Δήμου Φυλής  από το πρωί μέχρι το βράδυ της επόμενης Κυριακής 21 Μαΐου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα παρακάτω σχολεία: 
   Στα Άνω Λιόσια τα εκλογικά τμήματα θα είναι για το 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο ενώ για το 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου.
    Στο Ζεφύρι στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου.
    Στη Χασιά στο Γυμνάσιο Φυλής

Click me! «Ανακαλύψτε» το εκλογικό σας κέντρο με ένα κλικ

Στην εφαρμογή «Μάθε πού ψηφίζεις» μπορεί κανείς σε ένα μόλις λεπτό να βρει το εκλογικό του διαμέρισμα και τον ειδικό εκλογικό του αριθμό. Στην εφαρμογή του ΥΠΕΣ μπορεί κανείς να βρει πού ψηφίζει βάζοντας απλά το ονοματεπώνυμό του, καθώς και τα αντίστοιχα στοιχεία των γονέων του.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν για τη διόρθωσή του με τον Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είναι γραμμένοι.

Πώς θα βρείτε πού ψηφίζετε με ένα κλικ

Μπαίνετε στη διεύθυνση www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/

Συμπληρώνετε το επώνυμο και τα πρώτα στοιχεία από το όνομά σας, αλλά και τα ονόματα του πατέρα και τη μητέρα σας. Ακόμα προσθέτετε την χρονολογία γέννησή σας. 
Στην συνέχεια πατάτε αναζήτηση και βλέπετε τον κωδικό εκλογικού διαμερίσματος, το εκλογικό σας διαμέρισμα και τον ειδικό εκλογικό σας αριθμό.
Εναλλακτικά στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε τα εκλογικά τμήματα, το Εκλογικό Διαμέρισμα,  τον αριθμό των εγγεγραμμένων καθώς και από-ως ποια επώνυμα ανήκουν στο κάθε τμήμα:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια