Απόβαση από τη Φυλή στον Ασπρόπυργο για την εορτή του Βαγγέλη Λιάκου (φωτό)

 

 
  Περιστοιχισμένος από την οικογένειά του, φίλους και στενούς συνεργάτες, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος, δέχθηκε χιλιάδες εγκάρδιες ευχές για την ονομαστική του γιορτή, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Μαρτίου, σε παραδοσιακό καφενείο στο Ρολόι Ασπροπύργου. 
 Πρόσχαρος και φιλόξενος οικοδεσπότης, ο Βουλευτής, δεν έπαυε επί ώρες να ευχαριστεί και να ανταποδίδει ασπασμούς με τους εκατοντάδες πολιτών που θέλησαν να του εκφράσουν την αγάπη και τις ευχές τους για δύναμη και καλή επιτυχία στον εκλογικό του αγώνα. Καταιγισμό κλήσεων και μηνυμάτων δέχθηκε όμως και στο τηλέφωνό του, από ανθρώπους που μοιράζεται τις διαδρομές στον κοινωνικό και πολιτικό στίβο. 
 Ενδεικτικές της βαθιάς εκτίμησης στο πρόσωπο του νεαρού πολιτευτή, για τη σεμνή δημόσια παρουσία του και ιδιαίτερα για τη διακριτική συμβολή του στον δύσκολο αγώνα για την αναβάθμιση της Δυτικής Αττικής, ήταν και οι επισκέψεις που έλαβε ο κ. Βαγγέλης Λιάκος από τον Δήμο Φυλής, από απλούς πολίτες αλλά κι από εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, που έσπευσαν να του ευχηθούν μετά το πέρας των επετειακών εκδηλώσεων στις τρεις δημοτικές ενότητες. Αποκρινόμενη στο κάλεσμα, αλλά και στη φιλία ετών που συνδέει τις οικογένειες, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Ελένη Λιάκου, όπως και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος με τη σύζυγό του Θεοδώρα και τον στενό του συνεργάτη, μέλος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Δήμου Φυλής Κώστα Ρίζο, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Μαρίνος Σαρλάς, ο Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φυλής Διονύσης Βλάχος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαϊδης, εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου και πολλοί ακόμα, διακρίθηκαν ανάμεσα στους καλεσμένους που συμμετείχαν με την παρουσία τους στην ξεχωριστή αυτή μέρα του Βουλευτή.








































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια