Με τον... αέρα της κερκίδας, στα Άνω Λιόσια, η νίκη «γοήτρου» της Εθνικής Μπάσκετ

 

Επιμέλεια κειμένου  Άννα Γαβαθιώτη 

Sold out το Ελλάδα - Σερβία από εκείνους που προτίμησαν, αντί να εκδράμουν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ, στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, το απόγευμα της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου, δίνοντας ώθηση στη θριαμβευτική πορεία της προς τα τελικά του FIBA World Cup 2023.

Ελλάδα - Σερβία 97 - 92 στην παράταση (80-80 κανονική διάρκεια) και ο Δήμος Φυλής δείχνει ότι της... "πάει" της Επίσημης Αγαπημένης, αφού με την υποστήριξη, τον παλμό και την ένταση της κερκίδας μέσα στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, ακόμα κι όταν βρέθηκε με 13 πόντους (35-48, 25’) πίσω στην εκκίνηση του 3ου δεκαλέπτου, η νίκη... "γοήτρου" (εφόσον είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου) ήταν μονόδρομος!


Ανάμεσα στο φίλαθλο κοινό ο φακός της φωτορεπόρτερ του Δήμου Φυλής Γιάννας Τσίγκου "έπιασε" τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού με την κορούλα του Ευαγγελία, να απολαμβάνουν την κατάθεση ψυχής παικτών και φιλάθλων,  που για 2η φορά είχε το εδαφικό πλεονέκτημα της φιλοξενίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στο ένθερμο κοινό, μάλιστα, θα ήταν απίθανο να μην ξεχωρίσει κανείς και τη δυναμική παρουσία των παιδιών των Ακαδημιών Μπάσκετ του «Εύνικος» Γ.Α.Σ., που δεν έπαψαν λεπτό να δίνουν ηχηρό παλμό από τις κερκίδες εμψυχώνοντας τα αθλητικά τους πρότυπα για τη νικηφόρα ανατροπή του τελευταίου δεκαλέπτου.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το κατάμεστο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, καθώς και χαρακτηριστικά βίντεο από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των τελευταίων νικηφόρων δευτερολέπτων του αγώνα:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια