Η συνάντηση φίλων της Χρυσούλας Κουράση δεν εστιάστηκε μόνο σε θέματα γυναικείας επικαιρότητας

 


   Πέρασαν λίγες ημέρες από την ώρα που η Χρυσούλα Κουράση προσκάλεσε τις κυρίες της περιοχής σε μια ανεπίσημη συνάντηση σε καφετέρια του Ζεφυρίου. Η συνάντηση από στόμα σε στόμα έγινε γνωστή με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλο ενδιαφέρον από τον γυναικείο πληθυσμό στο κατάστημα.
    Με κύριο άξονα τα θέματα που αφορούν αποκλειστικά τη θηλυκή πλευρά της κοινωνίας, αλλά και τα επίκαιρα ζητήματα των εθνικών εκλογών που πλησιάζουν η κ. Κουράση αντάλλαξε  απόψεις  και για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Ζεφυρίου επίσης άδραξε την ευκαιρία να τους ενημερώσει και για τα σχέδια της για το μέλλον.
  Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και φιλική, παρέχοντας τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να εκφραστούν και να ακουστούν. Η συζήτηση επεκτάθηκε επίσης στα αυτοδιοικητικά θέματα που θα απασχολήσουν τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου. Οι δημότισσες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η κ. Κουράση έως σήμερα και για τα σχέδια που έχει δρομολογήσει.
    Η συζήτηση αυτή έβαλε βάσεις και στόχους για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Η κ. Κουράση ανέφερε σημαντικά ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά τις γυναίκες, όπως η παιδική μέριμνα, η εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και η αναγνώριση των δικαιωμάτων τους στον χώρο της εργασίας. Επιπλέον, η κ. Κουράση επεκτάθηκε και σε θέματα που απασχολούν την κοινωνία ευρύτερα, όπως η οικονομία και η ανάπτυξη, η εκπαίδευση και η απασχόληση. 
   Επιπλέον, η συζήτηση αυτή ήταν ένα ενδιαφέρον έναυσμα για μια πιο ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά που με την εμπειρία της, η κ. Κουράση,  στον τομέα της ενίσχυσης των γυναικών και της ισότητας των φύλων, κατάφερε να δώσει νέες ιδέες και προοπτικές στον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να εμπλακούν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια