H νύχτα έγινε μέρα στο Αίθριο στο Ζεφύρι

 

 Μετά την παραχώρηση του δημοτικού κτηρίου στο σκεπαστό της Αττικής οδού, στην παλαιστική ομάδα του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση 150 νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, άλλαξε  ριζικά η όψη και η λειτουργικότητά ενός από τα πιο κεντρικά σημεία του Ζεφυρίου. Στόχος να αναδειχθεί και να γίνει επισκέψιμος, για τους κατοίκους του Ζεφυρίου, όλες τις ώρες της ημέρας, ένας σημαντικός χώρος πολιτισμού, άθλησης και αναψυχής.



 Το έργο της δομικής αναβάθμισης του φωτισμού στην περιοχή, που έγινε με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Θανάση Σχίζα,  περιλαμβάνεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Δημάρχου Χρήστου Παππού να ανακτήσει το Αίθριο σταδιακά τη χαμένη του αίγλη και να γίνει ξανά το κέντρο της πόλης.
  Οι παρεμβάσεις του Δήμου Φυλής στο Αίθριο στην Αττική Οδό περιλαμβάνουν, επίσης, την προσεχή αντικατάσταση οργάνων για δημιουργία Πρότυπης Παιδικής Χαράς και για ΑμεΑ, ενώ παράλληλα με την τοποθέτηση των νέων φωτιστικών σωμάτων, αντικαταστάθηκαν και 15 μεταλλικές πόρτες στα pillar, κατά μήκος του πάρκου.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια