Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στα Άνω Λιόσια



  Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στα Άνω Λιόσια με τις Αστυνομικές Αρχές να εκτιμούν πως  είναι τα ίδια άτομα .

  Η πρώτη ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων σε μίνι μάρκετ στη Δροσούπολη στα Άνω Λιόσια, με τον θρασύτατο ληστή να μην διστάζει να στρέψει το όπλο του τόσο στην μητέρα όσο και στο βρέφος της. Το βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας μετέδωσε ο Alpha και στις εικόνες διακρίνεται ο ληστής που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Φοράει μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου. Αρχικά απειλεί την μητέρα και της ζητά να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να του δώσει όσα μετρητά είχε μέσα, ενώ όταν βλέπει στη συνέχεια το μωρό δεν διστάζει να στρέψει το πιστόλι προς το μέρος του.

Η δεύτερη την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς (30/12-19.30)  αυτή τη φορά δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και όπλο εισέβαλαν στο Super market της οδού Καραϊσκάκη στα Άνω Λιόσια. Με απειλή ο ένας ένοπλος έδινε εντολές στους ταμίες να παραδώσουν τα χρήματα στο συνεργό του και προέτρεπε τους πελάτες να αποφύγουν την οποιαδήποτε αντίσταση. Οι ληστές αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν έφτασαν, σύμφωνα με μαρτυρίες,  τρία λεπτά μετά την αποχώρηση των δραστών.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Πηγή: Με πληροφορίες από alphatv.gr και nantiareport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια