Χρήστος Παππούς: Οι εργαζόμενοι είναι οι συνεργάτες που πάνε τον τόπο μπροστά

 

 Με βασικό στόχο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής να συσπειρώσει τους υπαλλήλους στον σύλλογο πραγματοποίησε, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, εκδήλωση σε ταβέρνα στη Χασιά. Με κέφι και αρκετό χορό οι εργαζόμενοι διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές εν οψιν και των εορταστικών ημερών  που έρχονται. 

 
  Την ευκαιρία να ανταλλάξει θερμές ευχές με τους Εργαζόμενους του Δήμου Φυλής λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα είχε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που πέρασε από όλα τα τραπέζια,  ανταλλάσσοντας ευχές με τον καθένα και την καθεμία χωριστά. Επίσης στη γιορτινή εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί αιρετοί αφού οι εργαζόμενοι είναι οι βασικοί συνεργάτες της διοίκησης για να μπορεί ο Δήμος Φυλής να προχωράει μπροστά προς όφελος των κατοίκων, όπως επισήμανε στην ομιλία του ο κ. Παππούς..
  
 

  Ο νέος Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νίκος Σταυράκης με την ολόπλευρη συμπαράσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου φρόντισαν στην κάθε λεπτομέρεια την εκδήλωση με αποκορύφωμα την κλήρωση που περιλάμβανε ξεχωριστά δώρα (τηλεοράσεις και Laptop).  Στην επιτυχία της εκδήλωσης  εξάλλου, συνέβαλε το μενού που περιλάμβανε εξαιρετικό φαγητό και ποτό αλλά και το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα. Η ορχήστρα των Βασίλη Πλαβούκου και Άγγελου Σούτα ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη και ξεσήκωσαν τους εργαζόμενους σε χορό που κράτησε καλά, ως τις απογευματινές ώρες.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση :


Παρόν στην εκδήλωση των εργαζομένων η Χρυσούλα Κουράση







































































Το σχετικό Δελτίο Τύπου και περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στο fyli.gr 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια