Στην ΚΤΥΠ ακίνητο του Δήμου Φυλής για την ανέγερση σχολείου



  Με σύμβαση που υπογράφτηκε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ο Χρήστος Παππούς εκπροσωπώντας τον  Δήμο Φυλής παραχώρησε  στην Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία « ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. », ένα ακίνητο ιδιοκτησίας του επιφάνειας 2.984,00 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στη Δροσούπολη και  περικλείεται από τις οδούς Τεμπών – Θεσσαλίας –Αγράφων.



  Το εν λόγω ακίνητο καταχωρήθηκε στο Εθνικό Κτηματολόγιο, αποτελεί τμήμα του ΚΑΕΚ 050202712001/0/0 συνολικού εμβαδού 5.556 τ.μ. σύμφωνα με το Απόσπασμα Κτηματολογικού Διαγράμματος και ως κύριος του ακινήτου έχει καταχωρηθεί ο Δήμος Φυλής. Σκοπός της παρούσας παραχώρησης χωρίς αντάλλαγμα και κατά πλήρες δικαίωμα χρήσεως, είναι η ανέγερση διδακτηρίου του 5ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, σύμφωνα με τις μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου του Δήμου Φυλής, Θανάση Σχίζα.
Η συντέλεση της παραχώρησης άρχεται από την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του ανωτέρω ακινήτου, μεταξύ του Δ. Φυλής και της εταιρείας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.». Η παραχώρηση γίνεται χωρίς αντάλλαγμα και κατά πλήρες δικαίωμα χρήσεως του προαναφερόμενου ακινήτου, ορίζεται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται έως και την οριστική παραλαβή του έργου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 Με τη λήξη της σύμβασης παραχώρησης σύμφωνα με τα οριζόμενα ανωτέρω, το παραχωρούμενο ακίνητο και το επ’ αυτού σχολικό συγκρότημα περιέρχεται στο Δήμο Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια