Πουλής και Ραφτέλης δίπλα στα κορίτσια του ΔΑΣ Ζεφυρίου

   

 Τα κορίτσια του  ΔΑΣ Ζεφυρίου τμήματος HANDBALL συμμετέχουν στο 9ο Handball Climax Cup, στην κατηγορία U14 που πραγματοποιείται  στη Θεσσαλονίκη. Η καρδιά του Ελληνικού  Handball κτυπάει τις επόμενες δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη μιας και 57 ομάδες, εντός κι εκτός Ελλάδας, έχουν δηλώσει συμμετοχή. 
   Από τη γιορτή αυτή του Handball δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κορίτσια του ΔΑΣ που έχουν κατορθώσει να κάνουν γνωστή την πόλη του Ζεφυρίου,  με τις επιτυχίες που έχουν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια μέσα στα γήπεδα. 
  Μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook ο Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Ραφτέλης ευχήθηκε στα κορίτσια του ΔΑΣ καλή επιτυχία. Επίσης ευχαρίστησε τον επιλαχόντα Βουλευτή Σταμάτη Πουλή που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του και μίσθωσε το λεωφορείου που μετέφερε τις αθλήτριες στη Θεσσαλονίκη.   Αυτό είχε διπλό όφελος για τα κορίτσια του ΔΑΣ που έφτασαν χωρίς ταλαιπωρία στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης  αλλά και συνέβαλε στο μεγαλύτερο δέσιμο της ομάδας κατά τη πολύωρη διαδρομή. 



  Όλοι μας ελπίζουμε στις 29 Δεκεμβρίου που θα λήξει το τουρνουά που συμμετέχει η ομάδα του ΔΑΣ Ζεφυρίου τμήματος HANDBALL να τις βρει με το κύπελλο στις αποσκευές τους και να επιστρέψουν χωρίς τραυματισμούς στη βάση τους. Ήδη τα κορίτσια στους δύο πρώτους αγώνες μετρούν ισάριθμες νίκες αφού νίκησαν με 26-19 τον Πανελλήνιο Συκεών και 33-9 τον ΠΑΟΚ.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια