H Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης στο γήπεδο Πανοράματος

 


 Άδεια Διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων ποδοσφαίρισης πήρε η  Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης, για τους αγώνες του τμήματος υποδομής Κ15 της, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2022-2023, καθώς και για όλους τους φιλικούς αγώνες του, φέρνοντας έσοδα στην περιοχή και στον δήμο, σύμφωνα με τη βεβαίωση συμμετοχής της “Super League Ελλάδα” και το σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό παραχώρησης.
 Οι αγώνες θα διεξάγονται στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Πανοράματος» μέγιστης χωρητικότητας πεντακοσίων (500) θεατών, τηρουμένων των προϋποθέσεων, καθώς και του πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφαλείας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα πλαίσια της πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Η παρουσία θεατών θα ορίζεται ακολούθως της σχετικής ΚΥΑ «Περί κανόνων τήρησης αποστάσεων και άλλων μέτρων προστασίας περί περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού». Κοινοποιείται μέσω της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής αντίγραφο της Άδειας Διεξαγωγής στην οικεία Αστυνομική Αρχή, για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και τάξης. 
Μάλιστα όπως αναφέρει η απόφαση η αδειοδοτούμενη Π.Α.Ε. και η διοργανώτρια ένωση υποχρεούνται να ενημερώσουν έγκαιρα την οικεία Αστυνομική Αρχή, για οποιαδήποτε αλλαγή ημέρας και ώρας στο αγωνιστικό πρόγραμμα ενώ νέα Άδεια Διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης εκδίδεται μόνο σε περίπτωση αλλαγής έδρας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια