Τη βραβευμένη ταινία “Digger”παρουσιάζει η Ομάδα Δράσης & Πολιτισμού «Τέχνης… ΔΡΩμενα»



  Από τα σχολικά μας χρόνια, ο Σεπτέμβρης αποτελεί την εκκίνηση της νέας χρονιάς! Η Ομάδα Δράσης & Πολιτισμού  «Τέχνης… ΔΡΩμενα»   σας εύχεται καλό φθινόπωρο και επανέρχεται με χαρά, με μια σειρά εκδηλώσεων ποικίλων θεμάτων, ξεκινώντας την Κυριακή 9 Οκτώβρη συμμετέχοντας στο West Side Festival, μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων στα Δυτικά προάστια με επίκεντρο το περιβάλλον και τον άνθρωπο!

Θα αρχίσουμε τις δράσεις μας με την προβολή της βραβευμένης ταινίας του Τζώρτζη Γρηγοράκη Digger”. Μια ταινίας για την σύγκρουση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων με φόντο μια επαρχιακή πόλη και για το βιομηχανικό τέρας που καταστρέφει τα πάντα στο διάβα του.

Ο αγώνας για το περιβάλλον είναι αγώνας για την ίδια τη ζωή”

«Κάτι διαφορετικό μετά από χρόνια στο ελληνικό σινεμά με το “Digger”.Μια ταινία με πρόσημο πολιτικό, μια ταινία που δεν δυσφημεί το συναίσθημα, μια ταινία που εκπέμπει αγάπη για τον άνθρωπο και για τη φύση, μια ταινία που εκπέμπει πόνο για τον άνθρωπο και για τη φύση, μια ταινία που εκπέμπει αγάπη και πόνο για τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, αγάπη και πόνο για τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης.» (elculture Oldboy)

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζώρτζης Γρηγοράκης καθώς και συντελεστές της ταινίας και θα ακολουθήσει συζήτηση μαζί τους.

Την ταινία προλογίζει ο Oldboy (Κώστας Κωστάκος)

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Ωδείο Άνω Λιοσίων (Δημαρχείου 6) στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 7.00 το απόγευμα.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid 19

Την εκδήλωση στηρίζει το 1ο ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Ομάδα Δράσης & Πολιτισμού «Τέχνης… ΔΡΩμενα» 

Ακολουθεί το trailer της ταινίας:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια