Καλό είναι το κυνήγι του σταυρού, αλλά μήπως να κοιτάμε και λίγο τι υπογράφουμε;



    Μπορεί να βρισκόμαστε ένα χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ξεκινήσει το κυνήγι του σταυρού. Θα πείτε είναι κακό αυτό; Όχι βέβαια θα μπορούσαμε να απαντήσουμε, αν αυτό δεν είναι σε βάρος του τομέα ευθύνης που έχουν αναλάβει οι δημοτικοί σύμβουλοι.
  Τα προβλήματα δημιουργούνται όταν το μυαλό τους είναι μόνο στο πώς θα ανεβάσουν τη δημοτικότητά τους και παραμελούν τα καθήκοντά τους με αποτέλεσμα να βλέπουμε να κλείνει ένας βρεφικός σταθμός εξαιτίας σαλμονέλας, γαστρεντερίτιδας ή ...... και δεν έχουν την ευαισθησία να ενημερώσουν πρώτα από όλους τους γονείς που ακόμη ψάχνονται. 
   Άλλο ένα παράδειγμα που μπορεί να είναι απλά λάθος αντιγραφής, δε γίνεται να ανεβαίνει σε δημόσια έγγραφα καθώς μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα, ποινικά αδικήματα αλλά και σε μη πληρωμή μισθοδοσίας σε ανυποψίαστους εργαζόμενους. Το αλαλούμ που παρατηρούμε στην παρακάτω απόφαση είναι να βλέπουμε άτομο να κάνει αίτηση σε ένα ΝΠΔΔ και να γίνεται πρόσληψη σε ένα άλλο ΝΠΔΔ και ακόμη χειρότερα άλλος να κάνει αίτηση και άλλος να προσλαμβάνεται τελικά, σύμφωνα με την απόφαση.
  Καλό είναι το κυνήγι του σταυρού, αλλά μήπως να κοιτάμε και λίγο τι υπογράφουμε; Επίσης καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι ανεβαίνει δεν κατεβαίνει γίνεται Ορθή Επανάληψη και καλό είναι να το αναφέρουν στις αποφάσεις που διορθώνουν.



  




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια