Ομόφωνα ΑΘΩΟΣ ο Χρήστος Παππούς - Καταρρίφθηκε και η τελευταία σκευωρία των πολιτικών του αντιπάλων

 



   Ψάχνουν… τρύπα να κρυφτούν οι σκευωροί και οι συκοφάντες μετά την αθωωτική ετυμηγορία του Δικαστηρίου.

  Με την παμψηφεί αθωωτική απόφαση τόσο της εισαγγελέως όσο και των δικαστών της έδρας του Τριμελούς Κακουργιοδικείου Αθηνών, κλείνει οριστικά ο κύκλος μιας πολυετούς παραφιλολογίας για το πόρισμα των ελεγκτικών αρχών στη Δημοτική Ραδιοφωνία ΔΕΡΑΛ. 
 Μετά από μήνυση που κατατέθηκε, στις 5 Απριλίου 2021 η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Φωτ. Χλωπτσίδου συντάσσει πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ζητώντας να παραπεμφθούν σε δίκη οι Χρήστος Παππούς και Δημήτρης Καμπόλης για τις εξής κακουργηματικές πράξεις: (1) της χρήσης πλαστού εγγράφου από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με σκοπό την παράνομη βλάβη άλλου, από τις οποίες προκλήθηκε ζημία ύψους άνω των 120.000 ευρώ και (2) της υπεξαίρεσης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, η αξία της οποίας υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ, η οποία φέρεται να τελέστηκαν από 1.1.2007 έως 31.12.2010. 
  Η δίκη τελέστηκε σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν αλλά και με τις αντιφάσεις στις οποίες  υπέπεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας, φάνηκε ξεκάθαρα η πολιτική σκευωρία που είχε στηθεί εις βάρος του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Καμπόλη. Ήταν μάλιστα τόσο προφανής, που από τα μισά και πλέον της δίκης, οι δικαστές αλλά και οι συνήγοροι υπεράσπισης δεν έθεταν καμία ερώτηση στους μάρτυρες.
  Ο Δήμαρχος πλέον είναι Δικαστικά και ηθικά δικαιωμένος από τις χαλκευμένες κατηγορίες των πολιτικών του αντιπάλων, βάζοντας ταυτόχρονα φρένο σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε ανυπόστατα σκάνδαλα.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια