Ξενύχτησε το Ζεφύρι στην εκδήλωση “Τσίπουρα 2022” του Συλλόγου Ηπειρωτών

 Κέφι, χορό βραβεύσεις και πολύ αισιοδοξία για το μέλλον στην εκδήλωση του  συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου “Τσίπουρα 2022” 

    Ο κόσμος πλημύρισε τον χώρο του νέου κυκλοφοριακού πάρκου της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου το Σάββατο 22 Οκτωβρίου για την καθιερωμένη εκδήλωση “Τσίπουρα 2022” του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου. Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου , Μηνάς Ζέρβας, καλωσόρισε τον κόσμο   ενώ έκανε αναφορά στα δυο μαύρα χρόνια της πανδημίας που στέρησαν ανθρώπους και στιγμές από τον κόσμο και εξέφρασε την αισιοδοξία πως από δω και στο εξής θα συνεχιστεί δυναμικά το έργο του συλλόγου για τη διατήρηση και διάδοση της παράδοσης. 

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βουλευτές  αλλά και αιρετοί της περιοχής,  ενώ μεταξύ άλλων ήταν η συνάδελφος του Προέδρου και Δημοτική Σύμβουλος Χρυσούλα Κουράση καθώς και ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Γιώργος Ραφτέλης. Ο σύλλογος βράβευσε τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα για την διαχρονική προσφορά στον  τόπο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Θανάση Σχίζα για την προσφορά του στο σύλλογο, τον πρώην πρόεδρο Ηλία Αθανασόπουλο και το δάσκαλο Λευτέρη Κωνσταντινίδη. 
  Το χορευτικό του συλλόγου εισήλθε με εντυπωσιακό τρόπο στο χώρο της εκδήλωσης με προπομπό τα όργανα και ξεκίνησε ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την  Παγώνα Αθανασίου και των Τάσου και Αλέξανδρου Μαγκλάρα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση :



























Το σχετικό Δελτίο Τύπου και περισσότερο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο fyli.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια