"Απόβαση" στο Καστελόριζο Δήμου Φυλής και Εκκλησίας

Από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του νησιού το 2017 


 Φιλοξενούμενοι στο Καστελλόριζο θα βρεθούν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου και ο υπεύθυνος του Γραφείου Δημάρχου Δημήτρης Στουραΐτης, ενώ στην αποστολή μετέχουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρας και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πατήρ Τίτος Χρήστου.



 Ο κ. Παππούς θα εγκαινιάσει την ανακατασκευασμένη  Κεντρική Πλατεία του νησιού που έγινε με δαπάνη του Δήμου Φυλής, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του με το Καστελλόριζο.  Σήμερα στη νέα πλατεία  του ακριτικού νησιού, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, θα τελεστούν παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου οι εκδηλώσεις του Δήμου Mεγίστης για τον εορτασμό της 79ης επετείου της απελευθέρωσης του νησιού. 
«Έχουμε φτιάξει πάνω από 50 Πλατείες στο Δήμο Φυλής, όμως του Καστελόριζου εμπεριέχει ένα μεγάλο συμβολισμό: Είναι η καρδιά της Ελλάδος, στο ανατολικότερο όριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαστε συγκινημένοι που, εκπροσωπώντας τους συνδημότες μας, βαδίζουμε στα χνάρια του Νίκου Λιάκου και βάζουμε ένα λιθαράκι στο Καστελλόριζο για να τιμήσουμε τους αδελφούς-κατοίκους του που φυλάττουν Θερμοπύλες, υψώνοντας την ελληνική σημαία στο όμορφο νησί τους», δήλωσε ο Χρήστος Παππούς.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια