"Μονόγραμμα" Αγάπης και Αλληλεγγύης σε ευάλωτους μαθητές του Ζεφυρίου



 Το "Α" της Αγάπης, της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιάς, είναι ο χαρακτήρας που αρμόζει στην αξιέπαινη προσφορά του βιβλιοπωλείου "Μονόγραμμα", που με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του Γιάννη Τσιουμπρή και τη συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου, ένας



 σημαντικός αριθμός σχολικού υλικού συγκεντρώθηκε και διανεμήθηκε σε όλα τα σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια και λύκειο) της πόλης, προκειμένου να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες της νέας εκπαιδευτικής σεζόν σε μαθητές ευάλωτων οικονομικά οικογενειών.

Με το σύνθημα "Κανένας μόνος του!!!", τα σχολικά είδη παραδόθηκαν από τα μέλη της Ένωσης και του δωρητή, το πρωί της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου, στους διευθυντές των σχολικών μονάδων, οι οποίοι αποδέχθηκαν με ευγνωμοσύνη τη σημαντική αυτή συνδρομή.

Η ανακοίνωση του βιβλιοπωλείου "Μονόγραμμα", στο Ζεφύρι:

"Σήμερα ολοκληρώσαμε την παράδοση των σχολικών ειδών , με την αρωγή και συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ζεφυρίου, σε όλα τα σχολεία της περιοχής για να δοθούν με ευθύνη των Συλλόγων Διδασκόντων σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη.
Ως μέλος της τοπικής κοινωνίας θεωρούμε υποχρέωση μας να επιστρέφουμε με όποιο τρόπο μπορούμε πίσω, μέρος της αγάπης και της στήριξης που λαμβάνουμε από όλους εσάς.
Έτσι, θέλοντας να βλέπουμε μόνο χαμογελαστα παιδικά προσωπάκια, βοηθήσαμε με όσες δυνάμεις είχαμε να μην λείψει τίποτα από όσο περισσότερους μαθητές γινόταν.
Ευχαριστούμε για αυτό, για άλλη μια φορά τις εταιρείες που μας στήριξαν. Χάρη σε εκείνους μπορέσαμε να μαζέψουμε τόσα πολλά σχολικά είδη και να φτάσουμε σε όλα τα σχολεία.
Την Perrou Angeliki και την Gim S.A, για τις τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ με λάστιχο κλπ
Τον Giannis Stou και την Typotrust.gr για τα τετράδια σπιράλ
Τον Kostas Markopoulos και την Maped για τα μολύβια, διαβήτες, γόμες, είδη ζωγραφικής, ξυλομπογιές κλπ
Τον Παντελής Κοσσυβάκης και στην Stixis S.A για τα τετράδια, μολύβια, πένες κλπ
Την Konstantina Kon και την The Penwest Company για τα τετράδια
Πολλά ευχαριστώ και σε όσους μεμονωμένα πρόσφεραν πράγματα.
Δίνουμε το χέρι σε όποιον θέλει να σηκωθεί. Κανένας μόνος του!!!
Βιβλιοπωλείο Μονόγραμμα , όχι απλά ένα Βιβλιοπωλείο"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια