Το ειδικά κατασκευασμένο όχημα για τα αδέσποτα παρέλαβε ο Δήμος Φυλής


                                                          


 

Το δικό του όχημα απέκτησε ο Δήμος Φυλής για την προστασία, περισυλλογή, φροντίδα, διαχείριση και επανένταξης  των αδέσποτων ζώων. Το νέο όχημα μετά από πολύμηνη προετοιμασίας παρέλαβαν το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος και τους εργαζόμενους στην Διεύθυνση Διαχείρισης αδέσποτων ζώων του δήμου.


Το ειδικά κατασκευασμένο όχημα θα  χρησιμοποιηθεί για την περισυλλογή και επανένταξη των αδέσποτων ζώων αλλά και για την ασφαλή μεταφορά σοβαρών περιστατικών που θα χρειαστούν εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια. 

Κατά την παραλαβή του οχήματος ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς προέβει στην ακόλουθη δήλωση:    

“Δεν θα κουραστούμε να επισημαίνουμε ότι η φροντίδα για τα αδέσποτα μας,  αποτελεί για τον Δήμο Φυλής ύψιστη προτεραιότητα. Το αποδεικνύουμε με καθημερινές πράξεις αλλά και κορυφαίες επιλογές όπως  τη δημιουργία Κτηνιατρικής Στέγης και τώρα με την απόκτηση του νέου οχήματος. Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθειά έχουμε συμμάχους μας,  τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον Φιλοζωικό Σύλλογο και όλο το δίκτυο φιλόζωων  του Δήμου μας και τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη στήριξη τους. Μαζί τους θα συμπορευθούμε και σε ανάλογες πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην προστασία και την καλύτερη διαβίωση των αδέσποτων φίλων μας” 

Ακολουθούν φωτογραφίες του οχήματος:








Το σχετικό ΔΤ και το φωτογραφικό υλικό θα το βρείτε στο fyli.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια