Βούλιαξε από κόσμο το κλειστό του ΓΕΛ στον Αγιασμό του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου



 Αισιοδοξία, χαμόγελα και βραβεύσεις στην εντυπωσιακή "πρώτη" του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου (Δ.Α.Σ.) Ζεφυρίου, μέσα στο κατάμεστο από αθλητές και γονείς Κλειστό Γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου, όπου το απόγευμα του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου τελέστηκε, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο των τμημάτων Πάλης, Χάντμπολ, Ποδοσφαίρου και Αερόμπικ.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος εφημέριος Παναγίας Γρηγορούσης και Αγίου Στυλιανού πατέρας Άγγελος Κανέλλος και έδωσε τις ευχές του στους αθλητές του Συλλόγου, τους προπονητές, την διοίκηση και τους γονείς.

"Ο Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος της πόλης μας. Οι αθλητές μας πρωταγωνιστούν στα εθνικά πρωταθλήματα και ενσωματώνονται στις εθνικές ομάδες που εκπροσωπούν τη χώρα μας σε επίσημους διεθνείς αγώνες, με μεγαλύτερη κατάκτηση την 5η θέση στην Ευρώπη, 2η σε Βαλκανικούς και 3η σε Μεσογειακούς Αγώνες! Το Ζεφύρι έχει βρει τον τρόπο να διακρίνεται: Μέσα από τον αθλητισμό και μέσα από τον Σύλλογό μας!!!", τόνισε καταχειροκροτούμενος από το θερμό κοινό ο Πρόεδρος του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαϊδης, απονέμοντας τα εύσημα για την πατρότητα των μεγάλων αθλητικών επιτυχιών στους προπονητές που στελεχώνουν τα αθλητικά τμήματα του συλλόγου. Εξαίροντας, μάλιστα, την πολύτιμη στήριξη της δημοτικής αρχής στο έργο του Συλλόγου, ο κ. Νικολαϊδης μετέφερε μία πραγματικότητα, με τρόπο που... ξάφνιασε, ευχάριστα τελικά, τους παρευρισκόμενους: "Δήμαρχε! Έχεις δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε άλλους Δήμους. Γιατί σε φέρνουν ως παράδειγμα οι Σύλλογοι και έχουν γκρίνιες οι Δήμαρχοι!"



Αισιόδοξα μηνύματα και ευχές για μια σπουδαία αθλητική σεζόν, αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου, μετέφεραν ο Δήμαρχος Φυλής, Αντιδήμαρχοι, Προέδροι νομικών προσώπων και αναπληρωτές δημάρχου, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συλλόγου, αλλά και εκ μέρους του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Θανάση Μπούρα η συνεργάτης του κα Έλενα Δερμετζίδου, η οποία μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένη για το ενδιαφέρον από το οποίο περιβάλλονται οι αθλητές του Ζεφυρίου, τόσο από τη δημοτική Αρχή, όσο και από τη διοίκηση του αθλητικού σωματείου.

Επιβράβευση και αναγνώριση της συνεισφοράς της δημοτικής Αρχής το δυνατό χειροκρότημα που εισέπραξε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, καθώς και οι πολύτιμοι συνεργάτες του από το Ζεφύρι, Αντιδήμαρχοι, Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Ραφτέλης , που σύμφωνα με τα όσα προλόγισε ο κ. Νικολαϊδης, είναι οι άνθρωποι που εκδηλώνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τον αθλητισμό και τα παιδιά του Ζεφυρίου, παρέχοντας σπάνια προνόμια.

Οι ευχές τους, αλλά και η... ανταπόδοση της ευγνωμοσύνης, στα βίντεο που ακολουθούν:

♦ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ: "Φόρτσα Ζεφύρι και πάμε γερά!"


♦ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ: "Μας συγκινούν όλους τα μηνύματα που λαμβάνουμε για το ήθος σας σε κάθε αθλητική σας συνάντηση!"


♦ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΧΙΖΑΣ: "Μας κάνετε όλους πολύ περήφανους με τις επιτυχίες που φέρνετε στην πόλη μας!"





♦ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΤΕΛΗΣ: "Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο  να συνεχίσετε πάντα έτσι  και μας κάνετε πάντα υπερήφανους"





Τα μέλη της διοίκησης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, με παράδοση, πλέον, στο να φυτεύουν τον σπόρο της αθλητικής παιδείας και να ανθίζουν πρωταθλητές, επιβράβευσαν τους αθλητές όλων των τμημάτων, για τις επιτυχίες που σημείωσαν στο 2022, με μετάλλια και τιμητικές πλακέτες.

Κλείνοντας τη ζεστή εκδήλωση, ο διοργανωτής σύλλογος πρόσφερε έναν πλούσιο μπουφέ.













Φωτογραφικό αφιέρωμα από τις βραβεύσεις των αθλητών του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου θα δείτε πατώντας ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια