Σύντομα στο νέο τους "σπίτι", το Αίθριο οι παλαιστές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου!



Με ένα συγκινητικό ποστ στην επίσημη σελίδα του ιστορικού αθλητικού συλλόγου Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, η ομάδα ελληνορωμαϊκής Πάλης ανακοίνωσε την προετοιμασία του νέου της προπονητηρίου, που σύντομα θα μεταφερθεί στο

 


Αίθριο, στο σκεπαστό της Αττικής Οδού, δίπλα στον Προαστιακό Σταθμό του Ζεφυρίου!



"Με μεγάλη συγκίνηση θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε κάτι νέο, κάτι πολύ όμορφο που ετοιμάζεται στο Ζεφύρι μας!!!

Ο νέος μας χώρος που θα στεγάσει τις μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες της πόλης, το καινούργιο μας "σπίτι", το Προπονητικό Κέντρο Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου στο Αίθριο, που μας παραχωρήθηκε από τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού με απεριόριστη αγάπη και εκτίμηση για το σπουδαίο αθλητικό και κοινωνικό έργο που επιτελείται, επί σειρά πολλών ετών, πίσω από τους τοίχους και πάνω στα ταπί του Κλειστού Γυμναστηρίου "Σπάρτακος"!

Όταν υπάρχει ενδιαφέρον και αναγνώριση από τη δημοτική Αρχή για την τεράστια αυτή προσπάθεια που καταβάλλεται από κάποιους ανθρώπους, να έχουν τα παιδιά του Ζεφυρίου τις διευκολύνσεις να γυμνάζονται σε κατάλληλες για την ψυχοσωματική τους ανάπτυξη υποδομές και συνθήκες, για να κάνουν περήφανη την πόλη μας με τις επιτυχίες τους, μπορούν να γίνουν και... "θαύματα"!!!

Ένα τέτοιο μικρό "θαύμα" ετοιμάζεται, με πολύ φροντίδα και προσωπική εργασία από τα μέλη της παλαιστικής μας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, έχοντας παράλληλα στο πλευρό μας ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν με κάθε μέσο την παραχώρηση αυτή του Δημάρχου μας, όπως και κάθε δράση μας, ώστε το νέο μας προπονητήριο να ανταποκρίνεται σε όσα αξίζουν οι αθλητές μας, τα διαμάντια του Ζεφυρίου και οφείλουμε να τους κατονομάσουμε: Είναι ο Πρόεδρος του αθλητικού/πολιτιστικού οργανισμού "Η ΠΑΡΝΗΘΑ" Γιώργος Μαυροειδής και οι Αντιδημάρχοι μας Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος!

Ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη τους, την απαράμιλλη συμπαράσταση στο έργο μας και στον κοινό μας στόχο: Τα παιδιά του τόπου μας να αποτελούν το πρότυπο του αγωνιστή, που διεκδικούν και πετυχαίνουν τους στόχους τους με καθημερινή, επίπονη προσπάθεια!!! Σε αυτά τα παιδιά επενδύουμε για μια υγιή κοινωνία και αξίζουν τα καλύτερα! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα που τα στηρίζετε!!!"

Το Αίθριο, που βρίσκεται στον κόμβο της Αττικής οδού, ανακατασκευάστηκε πλήρως από τον Δήμο Φυλής το 2018 χωρίς όμως να έχει αξιοποιηθεί, με αποτέλεσμα το κτήριο να έχει υποστεί αρκετές φθορές από βανδαλισμούς.

Τη χαρμόσυνη είδηση της εγκατάστασης της "ναυαρχίδας" των αθλημάτων του Ζεφυρίου στον χώρο, υποδέχθηκαν με αισιοδοξία οι κάτοικοι της πόλης και ιδιαίτερα οι περίοικοι, που προσδοκούν να συμβάλει καθοριστικά στην πολυπόθητη ανάκαμψη της περιοχής, να αποκτήσει ξανά ζωή το κεντρικότερο σημείο της πόλης. Στόχος στον οποίο αποβλέπουν και μία ακόμα σειρά έργων που έχουν ανακοινωθεί από τη δημοτική Αρχή, όπως η Πρότυπη Παιδική Χαρά και για ΑμεΑ, αλλά και το Πάρκο τροχοσανίδας (Skatepark), ούτως ώστε, επενδύοντας σημαντικά στην ψυχαγωγία και την άθληση της νεολαίας της πόλης, να επιτευχθεί και η αναζωογόνηση της περιοχής.

Στις εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης του νέου τους προπονητηρίου συμμετέχουν "σαν γροθιά" τα μέλη της παλαιστικής οικογένειας του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, αισιοδοξώντας για τη σύντομη - εντός του έτους - μεταστέγαση της ομάδας:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια