Με Ηπειρώτικα ακούσματα πλημύρισε η πλατεία Ηρώων (φωτό και βίντεο)

 


Από κόσμο και ηπειρώτικους ήχους  πλημύρισε η Πλατεία Ηρώων – Άνω Λιοσίων το βράδυ της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου  στην Ηπειρώτικη Βραδιά.
  Συγχαίροντας για το έργο τους τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Χρήστο Ρούσσα και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς είπε ότι ο Δήμος Φυλής στηρίζουν ολόψυχα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τις εκδηλώσεις καθώς με “την Παράδοση και τον Πολιτισμό, ο τόπος πάει μπροστά!” 
 Ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών από την πλευρά του μίλησε για την πλούσια δράση του Συλλόγου ανακοινώνοντας την ευχάριστη είδηση ότι δημιουργούνται και νέα Καλλιτεχνικά Τμήματα, ενώ ο Σύλλογος θα είναι ανοιχτός 7 μέρες την εβδομάδα, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των μελών του. Ο κ. Ρούσσας επεσήμανε επίσης το γεγονός ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνος του καθώς έχει συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία κι ευχαρίστησε με θερμά λόγια.  Τη βραδιά στόλισαν με την εμφάνισή τους το χορευτικό του νέου αίματος του Συλλόγου με τα μικρά του αλλά και το Τμήμα των Παραστάσεων που έδωσε επί σκηνής τον καλύτερό του εαυτό. 
  Ακολούθησε γνήσιο Ηπειρώτικο γλέντι με εμβληματικούς Ηπειρώτες καλλιτέχνες και πιο συγκεκριμένα τους: Πετρολούκα Χαλκιά, Κώστα Μήτση, Γιώργο Κωτσίνη, Βασίλη Μπακαγιάννη, Δήμο Πότση, Νίκο Δάσκαλο, Διαλεχτή και Λευκοθέα Φιλιππίδη, που ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη, με τους χορούς να κρατούν καλά, ως τις μικρές ώρες. 

Τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, Βουλευτές, πολιτευτές , Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Φυλής, Αναπληρωτές Δημάρχου μέλη των Τοπικών Συμβουλίων και του Δημοτικού Συμβουλίου, πρώην Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Πανηπειρωτικής και κορυφαίων Ηπειρώτικων Συλλόγων, Πολιτικών Κομμάτων, Πολιτιστικών  και Κοινωνικών Φορέων του τόπου και πλήθος κόσμου. 

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες : 


























Το σχετικό ΔΤ και το φωτογραφικό υλικό θα το βρείτε στο fyli.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια