Διπλή εκδήλωση από το Σύλλογο Τσουκλιδίου και ευχάριστες ανακοινώσεις από τον Χρήστο Παππού (φωτό και βίντεο)


    Διπλή εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πρόεδρο Νίκο Νικολόπουλο και τον Σύλλογο Τσουκλιδίου  στην πλατεία Αγίας Σοφίας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου. Στην πλατεία που κατασκευάστηκε το 2010 από τον τότε Δήμαρχο Άνω Λιοσίων,  Χρήστο Παππού, έγινε και ο αγιασμός, από τον εφημέριου του Αγίου Δημητρίου π. Νικόλαο Κοτίνη, της αίθουσας εκδηλώσεων του Συλλόγου  που παρέδωσε πρόσφατα  η Τεχνική Υπηρεσία με  Αντιδήμαρχο τον Θανάση Σχίζα.


Πριν την έναρξη της  μουσικοχορευτικής εκδήλωσης ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανακοίνωσε στους κατοίκους για την κατασκευή της εκκλησίας της συνοικίας Τσουκλιδίου, τον Ι.Ν Αγίας Σοφίας. Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων που έκανε αποδεκτό η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και από σήμερα δρομολογούνται οι διαδικασίες για την κατασκευή του Ιερού Ναού.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από τον χαιρετισμό του Δημάρχου Χρήστου Παππού και του Προέδρου του Συλλόγου Νίκου Νικολόπουλου: 






Η νέα αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Τσουκλιδίου που δημιουργήθηκε με την συμβουλή του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού και του Αντιδημάρχου της Τεχνικής Υπηρεσίας, Θανάση Σχίζα.






Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος που ετοίμασε ο Σύλλογος στην πλατεία Αγίας Σοφίας για να υποδεχθεί τους κατοίκους, ενώ λίγο μετά τις 8 άρχισαν να έρχονται οι επίσημοι. 






Ο Θανάσης Σχίζας σε ρόλο fotomaker







Νικολόπουλος-Πραχαλιάς




















Λίγο πριν την έναρξη και ο χώρος γέμιζε από τους κατοίκους 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια