Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας πέριξ του Κλειστού Σταδίου

 

 Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων προβαίνει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή αρμοδιότητάς της. Οι ρυθμίσεις αυτές θα είναι σε ισχύ κατά την τέλεση αγώνων καλαθοσφαίρισης και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων «ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ».



 Συγκεκριμένα αποφάσισε την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Φυλής, δύο (2)ώρες πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης και μέχρι δύο (2) ώρες, μετά τη λήξη αυτής, κατά το χρονικό διάστημα από 05.09.2022 μέχρι και την 31.08.2023, ως εξής:
  • Κωνσταντινουπόλεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τραπεζούντος και Ελλησπόντου.
  • Αρτάκης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τραπεζούντος και Ελλησπόντου.
  • Ελλησπόντου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αρτάκης.
 Επίσης το χρονικό διάστημα της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρυθμίσεως, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθεί, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό. Ενώ το Γ΄ Τ.Τ. Β/Α Αττικής θα πρέπει να μεριμνήσει σε συνεργασία με τον αρμόδιο φορέα για την υλοποίηση της παρούσας καθώς και την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων. Όπως αναφέρει η απόφαση οι παραβάτες θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια