Άρχισαν οι εγγραφές στα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα των φροντιστηρίων Παππούς


 Στα Φροντιστήρια Παππούς, Γυμνάσιο – Λύκειο – ΕΠΑ,  επιδιώκουνε οι μαθητές  να βρίσκονται σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Το μάθημα δεν γίνεται μόνο σε θρανία, αλλά σε τραπέζια διδασκαλίας, αναλόγως την περίπτωση. 

Ο καθηγητής δεν στέκεται απόμακρος , αλλά προσεγγίζει τον μαθητή με φιλικότητα και ευαισθησία, επιδιώκοντας έτσι, όχι μόνο την μόρφωση ,αλλά και την σωστή διαπαιδαγώγηση των μαθητών, χάρη στο υψηλό επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ μαθητών και καθηγητή.


Αποκλειστικά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα! 

Παρόλο που η χωροταξική διαρρύθμιση των αιθουσών του φροντιστηρίου μας επιτρέπει μεγαλύτερο αριθμό εκπαιδευόμενων, κρατάνε τα τμήματα ολιγομελή για την την καλύτερη διεξαγωγή του μαθήματος και την πρόοδο των μαθητών με τον ίδιο ρυθμό. 

Έτσι επιτυγχάνεται και η καλύτερη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ των μαθητών και των καθηγητών. Για την συγκρότηση των τμημάτων εξετάζετε το γνωστικό επίπεδο των μαθητών, ώστε να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο σε κάθε τμήμα, προκειμένου να ενισχύει την ροή του μαθήματος, για μια πιο εποικοδομητική διδασκαλία.


Το πρώτο βήμα για την επιτυχία!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν !!

Τηλέφωνο 210 2483088 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια