Οι ανακατατάξεις που φέρνουν οι συγχωνεύσεις παρατάξεων

 

    

Όπως είχαμε αναφέρει στο πρώτο άρθρο της τριλογίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 στον Δήμο Φυλής με τίτλο  "Η μάχη του σταυρού και όχι των παρατάξεων θα επικρατήσει στις ερχόμενες εκλογές" στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με τις συγχωνεύσεις των δημοτικών παρατάξεων. 
  Η παράταξη Νέα Εποχή του Χρήστου Παππού κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας της (2014-2019), κατόρθωσε να ενσωματώσει μεγάλο μέρος στελεχών από τις τρεις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις των εκλογών του '14. Εκπρόσωποι της κραταιάς από το 2010 αντίπαλης παράταξης με τον επικεφαλής της Δύναμης Συμμετοχής, φέρθηκαν πιο ώριμα,  και αμέσως μετά τις εκλογές του 2019 συνεργάστηκαν  με τη διοικούσα παράταξη Νέα Εποχή, ώστε τα στελέχη της να έχουν το χρόνο να διεκδικήσουν το 2023 ισάξια την εκλογή τους. Περισσότερα πλέον και ηχηρά ονόματα, της πρώην παράταξης του Δημήτρη Μπουραΐμη, ακούγονται ότι θα κατέβουν στο πλευρό του νυν δημάρχου Χρήστου Παππού με σχεδόν σίγουρη την εκλογή τους. Η ιστορία  αλλά και η μέχρι τώρα στάση παρατάξεων της αντιπολίτευσης δείχνει ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε κι άλλες μετακινήσεις παρατάξεων-στελεχών καθώς  επίσης και διάλυση- συγχωνεύσεις παρατάξεων. 
  Την εκτίμηση για το τι μέλλει γεννέσθαι με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που χάνουν τη θέση τους στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, θα την παρουσιάσουμε στο τρίτο και τελευταίο μέρος της προεκλογικής τριλογία μας, με τίτλο: " Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα μείνουν εκτός στις εκλογές του 2023".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια