Η Περιφέρεια Αττικής αναζητεί ακίνητο για τη στέγαση του Γενικού Αρχείου

  

  Η Περιφέρεια Αττικής θα προβεί στην μίσθωση ακινήτου συνολικής επιφανείας από 4.000 τ.μ. έως 4.500 τ.μ. και ύψος άνω των 8 μ. με δυνατότητα τοποθέτησης ραφιών και παταριού για αύξηση των διαθέσιμων χώρων αποθήκευσης σε όλο το ύψος, διαμορφωμένους χώρους γραφείων καθώς και ράμπες φορτοεκφόρτωσης περιμετρικά του κτιρίου, να βρίσκεται σε οικόπεδο το οποίο διαθέτει μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, ασφαλτοστρωμένο, για τη στάθμευση φορτηγών και άλλων οχημάτων, για τη φόρτωση και εκφόρτωση καθώς και για προσωρινή εναπόθεση/αποθήκευση σε αυτόν μεγάλου όγκου αρχειακού υλικού, περιφραγμένο με μεγάλες εισόδους και εξόδους. 
Η περιοχή, εντός της οποίας θα αναζητηθεί το υπό μίσθωση ως άνω ακίνητο, θα είναι στα διοικητικά όρια των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.
Η διαδικασία θα διεξαχθεί σε δύο Φάσεις. Στην πρώτη Φάση θα υποβληθούν προσφορές Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με τα κατωτέρω αναφερόμενα δικαιολογητικά.
Αυτές θα ελεγχθούν από τα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας Αττικής. Όσες κριθούν κατάλληλες -και μόνο αυτές- θα συμμετάσχουν στη δεύτερη Φάση της διαδικασίας, δηλαδή στη διεξαγωγή της δημοπρασίας ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία καθώς και αντίγραφο της διακήρυξης παρέχονται από το Τμήμα Περιούσιας της Περιφέρειας Αττικής (Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού, αρ. 80-88, Αθήνα, 4ος όροφος, τηλ. 2132065509, -505) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια