Εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΕΚ μετά τις αποκαλύψεις για το Κλειστό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων

 
 Τη συνεργασία της με τον Σάββα Ανεστιάδη ως "Σύμβουλο Εγκαταστάσεων" στην Ένωση, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, λίγες μόλις ώρες μετά τις αποκαλύψεις του τοπικού μέσου gavata.news για την αποτροπιαστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, υπό την ιδιοκτησία της, το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Σάββας Ανεστιάδης είναι ο άνθρωπος που κλήθηκε από την ΚΑΕ "να συμβάλλει εθελοντικά στην προώθηση των πρωτοβουλιών για τη δημιουργία της «κιτρινόμαυρης» πολιτείας, ως σύμβουλος επί τεχνικών και βελτιωτικών θεμάτων, αλλά και αξιοποίησης του Γηπέδου".

Παρά τις εύλογες απορίες που γεννά η αναγκαιότητα συνεργασίας με... σύμβουλο εγκαταστάσεων προκειμένου να... κλείσουν οι τρύπες στη στέγη του κτηρίου, να υπάρξει μόνιμος ηλεκτρολόγος, φύλαξη, θέρμανση και πυρασφάλεια, εκείνο που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε είναι κατά πόσο θα αποδειχθεί και "ωφέλιμη" ως προς την εξόφληση του υπέρογκου χρέους (άνω των 500.000 ευρώ) που έχει δημιουργηθεί στα δύο χρόνια εκμετάλλευσης του γηπέδου από την ΚΑΕ προς τη ΔΕΗ, αλλά και των μικρότερων οφειλών σε μιεροκαματιάρηδες, ελεύθερους επαγγελματίες κ.α., ώστε να προχωρήσει στην ανάπτυξη της... "κιτρινόμαυρης" πολιτείας!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ως πρώην Συντονιστή Γενικού Διευθυντή του ΟΑΚΑ (κατά την περίοδο 2015 - 2016), στον κ. Ανεστιάδη δεν πιστώθηκε αξιοποίηση των χώρων του ολυμπιακού συγκροτήματος, ανάλογη του διαδόχου του Κωνσταντίνου Χαλιορή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

«Οι προκλήσεις του μέλλοντος απαιτούν δομικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, με φόντο κυρίως την αξιοποίηση του ΣΠΙΤΙΟΥ μας.

Στο πλαίσιο της αυτονόητης αναδόμησης, η Διοίκηση της ΑΕΚ BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι καθήκοντα Συμβούλου Εγκαταστάσεων, του Οlympic Hall Άνω Λιοσίων, αναλαμβάνει ο κ. Σάββας Ανεστιάδης.

H ΑΕΚ BC τον καλωσορίζει και τον ευχαριστεί για την αποδοχή της πρόσκλησής της. Ο κ. Ανεστιάδης θα συμβάλλει εθελοντικά στην προώθηση των πρωτοβουλιών για τη δημιουργία της «κιτρινόμαυρης» πολιτείας, ως σύμβουλος επί τεχνικών και βελτιωτικών θεμάτων, αλλά και αξιοποίησης του Γηπέδου μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σάββας Ανεστιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957, μεγάλωσε στην Καλλιθέα, και από το 1986 διαμένει στην Αγία Παρασκευή. Είναι νυμφευμένος με την Κατερίνα Τσαλέρα (Συνταξιούχο, Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας) και έχει τρία παιδιά, την Φαίη (Δικηγόρο-Πτυχιούχο Νομικής Αθηνών) την Ειρήνη (Δημοσιογράφο – Πτυχιούχο Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά) και τον Κίμωνα (Ιδιωτικό υπάλληλο – Πτυχιούχο Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά).

Κατέχει τίτλο σπουδών Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι και μεταπτυχιακό σε Design Analysis από το Πανεπιστήμιο του  Άστον στο Μπέρμιγχαμ (Aston University)

Ως εργαζόμενος στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε. (ΕΑΒ) έχει 32 χρόνια εμπειρίας σε θέση Υπευθύνου Marketing, ενώ έχει διατελέσει την περίοδο 2015-16 και Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ.

Υπήρξε αθλητής μπάσκετ σε Έσπερο Καλλιθέας, Ελευθερία & Λέοντα Μοσχάτου, Αγία Παρασκευή και ΕΑΒ και προπονητής σε πολλές ομάδες όπως ΕΑΒ, Πικέρμι, Σπάτα, ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας, ΓΣΑΠ, Ακαδημίες ΚΑΠ.

Τέλος, είναι Υπεύθυνος Πρωταθλήματος και ιδρυτικό μέλος από το 1986 της Επιτροπής Εργασιακού μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» του ΕΚΑ, που εκπροσωπεί περίπου 100 εταιρείες και οργανισμούς».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια