Νέα πυρκαγιά στη Χασιά, βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός

 




   Δεν είχαν προλάβει να μαζέψουν τα λάστιχα νερού τα πυροσβεστικά οχήματα όταν ειδοποιήθηκαν για νέα πυρκαγιά που ξέσπασε λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Θρασύβουλου. Άμεσα κινήθηκαν προς το σημείο τα νέα ευέλικτα 4 Χ 4 πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου Φυλής για τον περιορισμό της έκτασης της φωτιάς μέχρι να καταφτάσουν τα πυροσβεστικά και οι υδροφόρες. 







  Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρέθηκαν στο σημείο  υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού που σε συνδυασμό με τα μπιτόνια που είχαν βρεθεί πριν λίγες μέρες, εντείνουν τις  υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών.   Στο σημείο παρέμεινε ένα όχημα  για τυχόν αναζωπύρωση αλλά και να περιμένει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που θα περισυλλέξει τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού. 
  Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, που βρέθηκε στο σημείο, έδωσε  εντολή στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασία Μιχάλη Οικονομάκη να συνεχιστεί η 24ώρη ύψιστη επιφυλακή του προσωπικού, που θα ενισχυθεί και σήμερα από τις περιπολίες πυρασφάλειας των δημοτικών συμβούλων και εθελοντών.





  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια