Γιώργος Ραφτέλης : Μεθοδικά και με πρόγραμμα σηματοδοτούμε όλη την πόλη για πιο ασφαλείς δρόμους

 

Αίτημα προς την αστυνομία, σχετικά με την ηχορύπανση και την επικίνδυνη  οδήγηση μηχανών και αυτοκινήτων στην πλατεία Ολυμπίου,  κατέθεσαν τον Μάιο ο Σύλλογος  Ζωφριάς μαζί με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου . Στα τέλη Ιουνίου απευθύνθηκαν και στο Δήμο Φυλής με αίτημα για σηματοδότηση της πλατείας Ολυμπίου  (ΒΟΡΕΙΝΟ), εδώ όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού  άμεσα ανταποκρίθηκε  ο Αναπληρωτής Δημαρχου κ. Ραφτελης Γιωργος .
Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Ζωφριάς σε ανάρτησή στου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις 6-7-2022, ο κ. Ραφτέλης  τοποθέτησε μαζί με την ομάδα του,  με προϊστάμενο τον κ. Κανελλόπουλο Ηλία , Μειωτές  ταχύτητας επί της οδού Ηρακλέους (μάτια της γάτας)  , καθώς και σηματοδότηση για μείωση ταχύτητος και επισήμανση για την ύπαρξη παιδιών στην κεντρική πλατεία της Ζωφριας.  Επίσης κάθ´ υπόδειξη των φορέων , τοποθετήθηκαν επί πλέον καθρέφτες στις διασταυρώσεις Σωκράτους-Ηρακλέους ,  Κεραμικού-Ηρακλέους και Αγαμέμνωνος - Ηρακλεους.  
Επιπλέον ζήτησε από όλους τους κατοίκους της Ζωφριας , να σεβαστούνε και να εφαρμόσουν προσεκτικά την σηματοδότηση και να την προστατεύσουν , επειδή αφορά την Ασφάλεια όλων μας και κυρίως των παιδιών μας. 
 Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Ραφτελης δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η σηματοδότηση σε όλη την Ζωφριά με την συνεργασία των φορέων. Ενώ δεν παράλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Παππού και τον κ. Ραφτελη  με την ομάδα του , για την άμεση ανταπόκριση πραγματοποίησης των αιτημάτων των συλλόγων.

Ακολουθούν φωτογραφίες και η ανάρτηση του συλλόγου:













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια