Θετικός στο αίτημα του Χρήστου Παππού ο Γιώργος Πατούλης (βίντεο)

 


   Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φυλής, της Παρασκευής 29 Μαΐου,   ο Χρήστος Παππούς είχε αναφέρει για το νέο μεγάλο στόχο του Δήμου Φυλής. Ένα νέο μεγάλο έργο που παλεύει μαζί με τον Δημήτρη Μπουραΐμη  είναι να περάσει η αξιοποίηση του βιοαερίου στην ενεργειακή κοινότητα του Δήμου Φυλής "ΦΑΕΘΩΝ" , ώστε να διατεθεί δωρεάν στα νοικοκυριά του Δήμου, με προτεραιότητα στα ευάλωτα πλησίον της χωματερής.



  Φαίνεται πως οι προσπάθειες των δύο ανδρών έπιασαν τόπο μιας και στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης  για τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης των Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ), που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά τους.
  Χρωστάμε πολλά στο Δήμο Φυλής, τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης κάτι που ικανοποίησε το Δήμαρχο Χρήστο Παππού. «Σε ευχαριστώ και εύχομαι να υπογράψουμε, σύντομα, στο Δημαρχείο Φυλής τη σχετική Προγραμματική Σύμβαση, όπως και στην περίπτωση της σύμβασης για την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών» απάντησε ο Χρήστος Παππούς. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια