Πολιτικές εκπλήξεις έκρυβε η καλοκαιρινή γιορτή του “Άλμπατρος”

 


   Πολιτικές εκπλήξεις και εξελίξεις διαφάνηκαν στην καλοκαιρινή γιορτή του “Άλμπατρος” Άνω Λιοσίων με την επανεμφάνιση του Κώστα Παπαϊωάννου στην εκδήλωση.  Ο κ. Παπαϊωάννου είχε διατελέσει Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων την περίοδο 2011-2014. 

 Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης οι εκδηλώσεις των Παιδικών Σταθμών ήταν μία όαση διασκέδασης για παιδιά, γονείς και δημότες μιας μιας και κάλλιστα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις ως υπερπαραγωγές . 

Αλλά ας πάμε και στην καλοκαιρινή γιορτή του “Άλμπατρος” Άνω Λιοσίων: 

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, και με τις αποσκευές του γεμάτες διακρίσεις, ο κολυμβητικός σύλλογος “Άλμπατρος” έκλεισε την Κυριακή 19 Ιουνίου, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, την κολυμβητική σεζόν, με μια μεγάλη γιορτή που έγινε μέσα στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Ο πρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Μαυραντζάς αφού καλωσόρισε τον κόσμο στη γιορτή ευχαρίστησε τους αθλητές και τους προπονητές που κρατούν το επίπεδο ψηλά και φέρνουν διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα. “Ο Γιώργος Σαμπάνης στους master μας ανεβάζει συνεχώς στην πρώτη θέση  αλλά και στο προαγωνιστικό και στο αγωνιστικό μας τμήμα, μας έχει γίνει μια γλυκιά συνήθεια η επιτυχία όπου και αν πάνε” είπε ο πρόεδρος του Άλμπατρος προσθέτοντας πως φέτος για  για δεύτερη φορά η αθλήτρια του συλλόγου Χριστίνα Λάζαρη εξασφάλισε υποτροφία για την Αμερική. Ο κ. Μαυραντζάς ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη σταθερή στήριξη του αθλητικού σωματείου ενώ συνεχάρη τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα”  για τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό του κολυμβητηρίου ευχαριστώντας τον επίσης για την άψογη συνεργασία. “Καλό καλοκαίρι και πάντα επιτυχίες στους αθλητές και το κολυμβητήριο πάντα γεμάτο, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο χαιρετισμό του επαναβεβαιώνοντας τη διαρκή στήριξη του Δήμου στον αθλητισμό. 

Παρέστησαν ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και βράβευσαν αθλητές βουλευτές καθώς και οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι 












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια