Συνάντηση με εκπροσώπους του δήμου Φυλής ζητά η Ένωση Γονέων

       



Αξιότιμοι κύριοι


Ως Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων & Φυλής  θεσμικό όργανο του  Δήμου Φυλής, λαμβάνοντας υπόψιν το άρθρο 2 και τις παραγράφους 1,2,3,4,6,7,8,9,10,11,12,13 και το άρθρο 3του καταστατικού μας δεν μπορεί να εθελοτυφλεί στον σκοπό για την προάσπιση της αποκλειστικά δημόσιας και δωρεάν παιδείας, της ολοκληρωμένης αγωγής και μόρφωσης των μαθητών σε σύγχρονα σχολικά κτίρια που πληρούν όρους υγιεινής και ασφάλειας, με πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και την συμπαράσταση στους εκπαιδευτικούς λειτουργούς για την ενίσχυση του έργου τους και την καλή, απρόσκοπτη και αδέσμευτη άσκηση του λειτουργήματός τους.

Για αυτούς τους λόγους τo ΔΣ της Ένωσης Γονέων Α. Λιοσίων και Φυλής, ζητά από τους εκπροσώπους του δήμου, Πρόεδρο Α’ΕΣΕ κ Κρεμμύδα, Πρόεδρο Β,ΕΣΕ κ. Χατζητρακόσια, Υπεύθυνο τεχνικής υπηρεσίας κ Σχίζα και  Γ.Γ του δήμου κ Αργυρόπουλο  κοινή συνάντηση και ενημέρωση. 

Στη συνάντηση θα θέλαμε να συζητηθούν τα εξής θέματα :

  1.  Λειτουργία σχολικών επιτροπών
  2.  κτιριακό
  3.  Προσχολική αγωγή. Κτιριακό και άλλα ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των νηπιαγωγείων                      .                                                                 
  4.  Εξελίξεις για την κατασκευή του 3ου ΓΕΛ,5ουΓυμνασίου,8ου Δημοτικού   σχολείου
  5.  Αίτημα για τα υλικά των νηπιαγωγείων     
  6.  Αίτημα λεωφορειακής κάλυψης για τις ανάγκες των μαθητών του ΕΠΑΛ και του 3ου Γυμνασίου Α. Λιοσίων
  7.  Συζήτηση για τα αιτήματα που μας έχουν παραδώσει εγγράφως οι σύλλογοι γονέων
  8.  Αίτημα για την αύξηση της επιχορήγησης από τις σχολικές επιτροπές, έτσι ώστε να μπορέσουν οι σχολικές μονάδες, να ανταποκριθούν στην πολύ μεγάλη αύξηση του πληθωρισμού.





Η συνάντηση ζητάμε να γίνει σε μέρα και ώρα που θα συμφωνήσουν μεταξύ τους οι εκπρόσωποι του δήμου, σε κάθε περίπτωση όμως μετά τις 18.00 μ.μ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των μελών του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να υπάρχει το χρονικό περιθώριο να λυθούν τα προβλήματα μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Προτείνουμε ως χώρο της συνάντησης ,την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.



Αναμένουμε τις απαντήσεις σας.           









To ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων

Άνω  Λιοσίων & Φυλής


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια