Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έπαιζε η λύρα στην πλατεία Ηρώων (φωτό και βίντεο)


Η βροχή που έπεσε το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου δεν κατάφερε να χαλάσει την εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών  Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου αντίθετα ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του συλλόγου και γέμισε την Πλατεία Ηρώων και το γλέντι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τη βραδιά άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο η Πρόεδρος του Συλλόγου Ντίνα Στεφανουδάκη η οποία κάλεσε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού,  να δώσει τις ευχές του.

Εκείνος, αναφερόμενος στη σύντομη καταιγίδα που για λίγο αναστάτωσε τον κόσμο επεσήμανε,  πως τη θεωρεί γούρι καθώς, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, όσες φορές κέρδισε τις εκλογές είχε ρίξει βροχή. Ευχήθηκε αυτή η βροχή να αποδειχθεί γούρικη και για τον Σύλλογο Κρητών ώστε και με την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου, να συνεχίσει να δημιουργεί όμορφα πολιτιστικά πράγματα. Ο Δήμαρχος εξάλλου,  αναφέρθηκε με ιδιαίτερη αγάπη για την Κρήτη, υπογραμμίζοντας ότι εκεί σπούδασε κι έχει ζήσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Καταλήγοντας καλωσόρισε τον εμβληματικό Κρητικό ερμηνευτή Αχιλλέα Δραμουντάνη και το συγκρότημα του κι ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια υπέροχη βραδιά.

Τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, Ιερείς, Βουλευτές και πολιτευτές της περιοχής,  Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς κι εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων του τόπου.




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια