Στη μεγάλη εκδήλωση του ΠΕΣΥΔΑΠ οι Χρήστος Παππούς - Γιώργος Ραφτέλης

 




Στη  μεγάλη εκδήλωση του Περιβαλλοντικού  Συνδέσμου  Δήμων περιοχής Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ)  που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022,  παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, συνοδευόμενος από το μέλος του ΠΕΣΥΔΑΠ και αναπληρωτή Δημάρχου Υποδομών Γιώργο Ραφτέλη.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Φυλής συμμετέχει και στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τους πολύχρονους αγώνες και τις δράσεις που ο Σύνδεσμος αναπτύσσει, για την προστασία του Όρους Αιγάλεω  και της προστασίας του περιβάλλοντος γενικότερα!

 Η εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού είχε οργανωθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αλλά και για να βραβεύσει ο ΠΕΣΥΔΑΠ πρόσωπα του δημόσιου βίου, που όλα αυτά τα χρόνια είχαν πολύτιμη συνεισφορά στην επούλωση διαφόρων «πληγών» του βουνού.

Μιλώντας στο ακροατήριο της κατάμεστης αίθουσας, ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης έκανε μία σύντομη παρουσίαση των δράσεων που αναπτύσσει ο Σύνδεσμος στο Όρος Αιγάλεω. Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ παρουσίασε τα έργα και τις υποδομές πυροπροστασίας που έχουν αναπτυχθεί, ώστε το πολύτιμο όρος Αιγάλεω να καταφέρει και φέτος να βγει «αλώβητο» από τις δασικές πυρκαγιές, που τα τελευταία χρόνια πλήττουν με ένταση την Αττική.



Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από το βήμα της εκδήλωσης, έδωσε τα εύσημα στον ΠΕΣΥΔΑΠ για τους αγώνες του για την διάσωση του όρους Αιγάλεω και την συνολική περιβαλλοντική του δράση, επισημαίνοντας πως ο Δήμος Φυλής ως μέλος του είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή ετοιμοπόλεμος να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια. Πολλώ δεν μάλλον, κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, που απαιτείται αυξημένη ετοιμότητα. “Οι υδροφόρες του Δήμου Φυλής και όλος ο μηχανισμός μας βρίσκεται σε εγρήγορση,  24 ώρες το 24ωρο όλο το διάστημα της υψηλής επικινδυνότητας” επεσήμανε, προσθέτοντας την πολύτιμη περιβαλλοντική σημασία του όρους Αιγάλεω,  για την ευρύτερη περιοχή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια