Επικοινωνία Μπούρα με Ζέτα Μακρή για το Ειδικό Γυμνάσιο Φυλής

 


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του, με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, κ. Ν. Χατζητρακόσια. Τη συζήτηση απασχόλησε η εύρυθμη λειτουργία του Νέου Ειδικού Γυμνασίου Άνω Λιοσίων.

Ο κος Μπούρας ενημερώθηκε τόσο για τις εκπαιδευτικές όσο και για τις κοινωνικές ανάγκες των μαθητών του ειδικού σχολείου καθώς και τις ανάγκες υποστήριξης των οικογενειών τους. Συγκεκριμένα ο κος Χατζητρακόσιας τόνισε ότι το σχολικό κτίριο έχει παραδοθεί για χρήση από την εταιρεία “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.” στο Δήμο Φυλής και έχει τοποθετηθεί προσωρινή διευθύντρια. Με απόφαση του Δήμου Φυλής θα υλοποιηθεί προμήθεια μέρους του προβλεπόμενου εξοπλισμού ωστόσο απαιτείται έγκαιρα τόσο από το Υπουργείο Παιδείας όσο και από την εταιρεία “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.” λόγω αρμοδιοτήτων τους, να προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να εξοπλιστεί το σχολείο με το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Για όλα τα παραπάνω ο κος Μπούρας, άμεσα επικοινώνησε με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Ζέττα Μακρή, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.” κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, και με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, κ. Αθανάσιο Νικολόπουλο. 

Καθένας με την δική του αρμοδιότητα, διαβεβαίωσε τον κ. Μπούρα ότι θα προχωρήσει άμεσα τις προβλεπόμενες διαδικασίες, έτσι ώστε το νέο αυτό Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων να υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σχολική χρονιά τους μαθητές του.

Ο κος Μπούρας δείχνοντας πάντα ιδιαίτερη ευαισθησία για τέτοια ζητήματα δεσμεύτηκε ότι θα εξακολουθεί να παρακολουθεί από κοντά το θέμα προκειμένου να γίνει πράξη ότι απαιτείται το ταχύτερο δυνατό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια