Θανάσης Σχίζας: Εκσυγχρονίζεται η διαδημοτική οδός Χαλκιδικής που ενώνει το Ζεφύρι - Μενίδι

 


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι διορθωτικές παρεμβάσεις του οδικού δικτύου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής μέσα στις γειτονιές, δίνοντας έτσι λύση σε σημαντικά θέματα της καθημερινότητας των δημοτών.



   Βάσει αυτού του προγραμματισμού, τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες διαμόρφωσης και διάνοιξης τμήματος της οδού Χαλκιδικής στο Ζεφύρι, με την κατασκευή - πλακόστρωση των πεζοδρομίων, που αποσκοπούν στην άρση της επικινδυνότητας του διαδημοτικού δρόμου, που συνδέει το Ζεφύρι με το Μενίδι, ενώ ολοκληρώθηκαν και οι παρεμβάσεις της οδού 28ης Οκτωβρίου, που συνδέει το Ζεφύρι με το Καματερό.
   Με την αποπεράτωση της διαδημοτικής οδού Χαλκιδικής θα έχουν ανακατασκευαστεί πλήρως τα πεζοδρόμια σε όλο το μήκος της, μέχρι τα όρια με τον Δήμο Αχαρνών. Πεζοδρομήσεις έχουν γίνει ωστόσο και σε πολλά ακόμα σημεία του οδικού δικτύου της πόλης.
  "Ο υπηρεσιακός μας μηχανισμός είναι ενεργοποιημένος, προκειμένου με σχέδιο να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία των συμπολιτών μας, να βελτιώνουμε και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους, σύμφωνα πάντα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα από το καθημερινό έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, με διανοίξεις δρόμων, διαμορφώσεις, πεζοδρομήσεις κ.λ.π., η Τεχνική Υπηρεσία έχει προβλέψει με σχετικές μελέτες - και με υποδείξεις των πολιτών - την επισκευή και ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα σε 105 δρόμους της δημοτικής ενότητας Ζεφυρίου, τους οποίους ενέταξε στο γιγάντειο έργο σε κάθε γειτονιά του Δήμου Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια