Αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού


  Με την κοινή πεποίθηση και βούληση μιας μακρόπνοης συνεργασίας πραγματοποιήθηκε το πρωί  της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου συνάντηση του Δήμαρχου Φυλής Χρήστου Παππού με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο της,  Ευάγγελο Λιόλιο. Το «τζάμπολ» αυτής της συνεργασίας όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε θα γίνει με τη διεξαγωγή του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Τουρκία στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στις 25 Φεβρουαρίου 2022.



  Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φυλής στα Άνω Λιόσια συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος, ο Ειδικός Γραμματέας ΕΟΚ για θέματα Οργανωτικής Διαφάνειας και Χρηστής Διακυβέρνησης, Βασίλης Ντάκουρης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και Διοικητικός Υπεύθυνος της Εθνικής Ανδρών, Δήμος Ντικούδης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής η «Πάρνηθα», Γιώργος Μαυροειδής.



   Στη συζήτηση τέθηκαν  επί τάπητος, το πλάνο φιλοξενίας και σημαντικά οργανωτικά θέματα για τον επικείμενο αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας . Ο κ. Παππούς έδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ.  Λιόλιο,  επισημαίνοντας πως το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Φεβρουαρίου,  είναι μόνο,  η αρχή καθώς κοινή διαπίστωση είναι ότι  υπάρχει θετικό έδαφος για μελλοντική συνεργασία και τη διεξαγωγή σημαντικών διοργανώσεων με επίκεντρο το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια