Στις δικαστικές αίθουσες προσφεύγουν εργαζόμενοι για λάθος υπολογισμού μισθοδοσίας που έγινε το 2010

 



 Με ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης εργαζόμενη στους παιδικούς σταθμούς κάνει γνωστό ένα πρόβλημα μισθοδοσίας που έγινε το 2010 και έχει φέρει σε απόγνωση αρκετούς εργαζομένους 12 χρόνια μετά.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Εδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει μια ταλαιπωρία, για κάποιους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φυλής!
Ξαφνικά, λάβαμε μια ειδοποίηση η οποία μας ζητούσε να επιστρέψουμε κάποια χρήματα στην υπηρεσία μας, επειδή όπως απλά ανέφεραν, κάποιος ή κάποιοι υπάλληλοι έκαναν λάθος πριν 12 περίπου χρόνια στην κατάταξη μας σε μισθολογικά κλιμάκια!
Ζητείται λοιπόν τώρα από τους υπαλλήλους να επιστρέψουν πόσα από 2500€ - 12000€ έκαστος!!!
Πόσα για τα οποία φυσικά έχουμε φορολογηθεί και έχουν γίνει και ασφαλιστικές κρατήσεις τα προηγούμενα χρόνια!!!
Οι υπάλληλοι θα διεκδικήσουμε νομικά το δίκιο μας, αλλά παράλληλα ζητάμε με αίτηση μας να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο!
Το αίτημα έχει σταλεί στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ζωη Αρβανιτακη, ζητώντας να κοινοποιηθεί σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους!
Ελπίζουμε, για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα που έχει δημιουργήσει αναστάτωση αλλά και ανασφάλεια σε ένα μέρος εργαζομένων, (οι οποίοι για πολλά χρόνια έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτόν τον δήμο, βάζοντας συχνά "πλάτη" όπως τους είχε πολλές φορές ζητηθει), να υπάρξει άμεση εκτέλεση του αιτήματος από την κυρία Αρβανιτάκη και να μην πεταχθεί στον καλάθι των αχρήστων όπως έχει κάνει με άλλα αιτήματα!
Ζητάμε άμεση επίλυση του θέματος μας, καθώς και μέριμνα ώστε να μην επαναληφθεί πάλι τέτοιο θέμα σε κανέναν εργαζόμενο!!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια