Την Κυριακή οι εκλογές των προεδρίων και των επιτροπών των Δήμων

 



Τις απαραίτητες οδηγίες και διευκρινίσεις για τη διαδικασία ανάδειξης των μελών των προεδρείων των δημοτικών συμβουλίων, αλλά και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, παρέχει με δύο εγκυκλίους το υπουργείο Εσωτερικών.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 9 Ιανουαρίου τα Δημοτικά Συμβούλια συνεδριάζουν σε ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 O Δήμος Φυλής προγραμματίζει την  ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Δημοτικό Κατάστημα Άνω Λιοσίων αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» την Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν θα είναι και σε ζωντανή μετάδοση για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν οι δημότες. 
  Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που απαρτίζουν το Δ.Σ, θα μπορέσουν να ξαναβρεθούν μεταξύ τους  καθώς έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την τελευταία δια ζώσης επαφή τους. Αυτή άλλωστε θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξαναγνωριστούν μεταξύ τους γιατί μερικοί έχουν ξεχάσει και τα ονόματα των συνάδελφων τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια