Συμβαίνει Τώρα : Ξανά "ασπρίζει" ο Δήμος Φυλής



   Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης 25 Ιανουαρίου ξεκίνησε από το Δήμο Φυλής  η δεύτερη μάχη με την κακοκαιρία "Ελπίς".  



  Το γεγονός ότι οι δρόμοι έχουν καθαριστεί από το χιόνι δεν εφησυχάζει τη Διοίκηση του Δήμου Φυλής,  αφού τα επόμενα δύσκολα άρχισαν με την έλευση της νύχτας. Με το θερμόμετρο να δείχνει υπό το μηδέν οι δρόμοι άρχισαν να πιάνουν πάγο, από τα νερά που δημιούργησε το λιώσιμο του χιονιού και να μετατρέπονται σε ύπουλες παγίδες για τους οδηγούς.
   Με εντολή του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης συγκέντρωσε εργαζόμενους και μηχανήματα στον προαύλιο χώρο της Παναγιάς Κανάλας για να αρχίσει να "ασπρίζει" ο Δήμος Φυλής όχι από χιόνι αλλά από αλάτι. Με σαφείς εντολές οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν να "αλατίσουν" τους δρόμους στα επικίνδυνα σημεία που θα μπορεί ο παγετός να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά και στους δρόμους όπου διέρχονται οι λεωφορειακές γραμμές που διασχίζουν την περιοχή, μιας και αναμένεται αύριο να λειτουργήσουν και πάλι. 



    Σε ετοιμότητα έχει θέσει το προσωπικό της ύδρευσης ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργήσει ο παγετός στο δίκτυο της πόλης. Ενημερώνει ταυτόχρονα τους πολίτες να είναι προσεκτικοί καθώς  ελλοχεύει ο κίνδυνος  να παγώσουν οι σωληνώσεις των οικιών τους από τον ισχυρό παγετό.
   Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης εφιστά την προσοχή των οδηγών, ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες, μιας και ο υδράργυρος θα πέσει, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στους -5 βαθμούς Κελσίου  και θα υπάρξουν σημεία  που θα έχει ξαναδημιουργηθεί παγετός στο οδόστρωμα. 
  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια