Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της Αιγαίου Πελάγους, μετά και την ολοκλήρωση του σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου.



  Οι εργασίες της τελικής επίστρωσης της πίσσας της  Αιγαίου Πελάγους ,  ξεκίνησαν την Τρίτη 30 Νοεμβρίου μιας και είναι η ολοκλήρωση ενός  σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου, που βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητα της διέλευσης εκατοντάδων διερχόμενων οδηγών.   
 Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που όλο το διάστημα της εξέλιξής του, το παρακολουθούσε στενά. “Κάθε έργο που ολοκληρώνεται είναι η αρχή ενός επόμενου, γιατί για μας η  βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας αποτελεί διαρκή στόχο” τόνισε χαρακτηριστικά δίνοντας τα εύσημα στην Τεχνική Υπηρεσία και τους συνεργάτες του. 
 Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας αναφέρει : "Η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην κορυφή της ατζέντας του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού, καθώς αφορά έργα που σχετίζονται τόσο με τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, όσο και με την αναπτυξιακή της πορεία. Έπειτα από χρόνια συστηματικής προσπάθειας και μελετών, έφθασε η μέρα που παραδίδεται στους συμπολίτες μας, ολοκληρωμένο, ένα από τα σημαντικότερα αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιούνται, στην Αιγαίου Πελάγους. Με την τελική επίστρωση της πίσσας ήλθε εις πέρας επιτυχώς μία ακόμα δύσκολη αποστολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου για την υπομονή που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια που ήταν σε εξέλιξη οι εργασίες."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια