Αυλαία σήκωσε η Θεατρική Σκηνή του ΝΠΔΔ «Η ΠΑΡΝΗΘΑ»



Ο Προέδρος του ΝΠΔΔ «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» κ. Γεώργιος Μαυροειδής και ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, πιστοί στην υπόσχεση που είχαν δώσει στην σκηνοθέτη σπουδαίων παραστάσεων επί 21 συνεχή χρόνια κ. Στέλλα Νικολοθανάση απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν , παρέδωσαν στους πολίτες του δήμου Φυλής έναν υπέροχο χώρο γεμάτο χρώμα θεάτρου και άρωμα επιτυχιών
Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα ο Δήμαρχος Φυλής κ Χρήστος παππούς και ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου «η Πάρνηθα» κ. Γιώργος Μαυροειδής
εγκαινίασαν και έκοψαν την κορδέλα μαζί με τους μικρούς ηθοποιούς- μαθητές της θεατρικής ομάδας σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας Στην τελετή των εγκαινίων συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι, , Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι ,Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και εκπρόσωποι Πολιτιστικών Φορέων του τόπου.
Ένα μικρής διάρκειας video art του Νίκου Χριστοδουλή ξετύλιξε το νήμα της ιστορίας του θεάτρου, ξεκινώντας από τη δημιουργία του και φθάνοντας ως το σήμερα.
Ο Γιώργος Μαυροειδής δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο όλους τους εργαζόμενους του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού. και ιδιαίτερα τον κ. Ηλία Μπαζιώτη καθώς και την Τεχνική υπηρεσία και τον αντιδήμαρχο Θανάση Σχίζα για την συμβολή τους στο έργο αυτό
Οι χώροι του Θεάτρου υποσχέθηκε θα φιλοξενήσουν στο άμεσο μέλλον κινηματογραφικές βραδιές, επιμορφωτικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα πολιτιστικά γεγονότα
Ο Δήμαρχος κ. Παππούς συγκινημένος συνεχάρη όσους δημιούργησαν αυτό τον στολίδι του τόπου μας κι ευχήθηκε να τον εκπλήσσουν ξανά και ξανά με τέτοια σπουδαία έργα.
Η Στέλλα Νικολοθανάση σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση με δάκρυα χαράς ευχαρίστησε την δημοτική αρχή και τους πολλούς μαθητές της για την παρουσία τους εκεί και ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και όλα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου ξεκινάνε οι παραστάσεις της νέας θεατρικής Σκηνής με την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ».
Στην συνέχεια και κλείνοντας την βραδιά ο Δήμαρχος έδωσε τιμητική πλακέτα στην πρώην Δήμαρχο Ζεφυρίου κα Φωτεινή Γιαννοπούλου λέγοντας ότι δεν ξεχνά ότι αυτή ήταν η πρωτεργάτης της ΘΟΖ και ότι είναι επάξια το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.
Η Φωτεινή Γιαννοπούλου συγκινημένη χωρίς να γνωρίζει την έκπληξη που την περίμενε δήλωσε ότι νιώθει να δικαιώνονται οι κόποι και αγώνες τ ων τότε δύσκολων χρόνων. Των χρόνων που ο κόσμος πάλευε για το ψωμί και όχι για το παντεσπάνι.
Ακόμα τόνισε ότι η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πολύ σκληρή για τις γυναίκες που στηρίζουν και την οικογένεια τους, γι αυτό και ήταν σημαντική η δημιουργία της ΘΟΖ μαζί με την Στέλλα Νικολοθανάση.
Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού προσκαλεί όλους τους δημότες του Δήμου Φυλής στις δωρεάν παραστάσεις της κωμωδίας « Φον Δημητράκης» κάθε Σάββατο και Κυριακή του Νοεμβρίου στις 8.30.





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια