Ο "Μπάλλος" έκανε την λίμνη ανάσχεσης να υπερχειλίσει (φωτό & βίντεο)

 


 Σε 48 επιφυλακή έθεσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων. Σε επιφυλακή βρίσκονται για το επόμενο 48ωρο οι εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής, η Δημοτική Αστυνομίας και υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας για το κύμα κακοκαιρίας «Μπάλλος» που έφτασε και στην περιοχή μας. 
   Συνεργεία του δήμου είναι ακροβολισμένα σε όλα τα επικίνδυνα  σημεία που μπορεί να προξενηθούν πλημμυρικά φαινόμενα με σαφείς εντολές από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη να γίνεται καθαρισμός των φρεατίων από φερτά υλικά κάθε φορά που θα εξασθενεί η ένταση της βροχής. 
  Μάλιστα η ποσότητα  της βροχής που έπεσε τις προηγούμενες ώρες ήταν τόσο μεγάλη που υπερχείλισε η λίμνη ανάσχεσης στο Πάρκο Πόλης. Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς παραβρέθηκε στο σημείο για να δει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί καθώς και τη λειτουργία των υδραυλικών έργων για την ομαλή απορροή των υδάτων της λίμνης.    Όπως τον ενημέρωσε ο κ. Οικονομάκης από τα μέχρι τώρα στοιχεία και παρά την ένταση της καταιγίδας δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα  στην περιοχή. 
  Κατά τη διάρκεια της καταιγίδας αυτοψίες έκανε στα σημεία που εκτελούνται τα αντιπλημμυρικά έργα, στην περιοχή της Δροσούπολης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας με κλιμάκιο μηχανικών για να δουν αν υπάρχουν προβλήματα ώστε να αντιμετωπισθούν άμεσα ώστε να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. 
Ο Δήμαρχος απευθύνει έκκληση προς τους συμπολίτες για περιορισμό των μετακινήσεων τις επόμενες ώρες καθώς και την πιστή τήρηση των οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας. 
Οι συνδημότες που θα αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας μπορούν να απευθύνονται όλο το 24ωρο 
στον πεναψήφιο 15691 
και στο 2132042700

  




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια