Στα εργαστήρια η βολίδα που βρέθηκε σε βρεφονηπιακό σταθμό στα Άνω Λιόσια

 


  Στα εργαστήρια της αστυνομίας μεταφέρθηκε η βολίδα που βρέθηκε σε βρεφονηπιακό σταθμό στα  Άνω Λιόσια, ώστε να γίνει βαλλιστική εξέταση και σύγκριση με τις σφαίρες που βρέθηκαν στο σπίτι υπόπτου για άσκοπους πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες έκαναν έφοδο στο σπίτι 35χρονου αλλά δεν βρήκαν πιστόλι, παρά μόνο δύο γεμιστήρες και 50 φυσίγγια πιστολιού, καθώς και μία κλεμμένη καραμπίνα. Ο 35χρονος συνελήφθη για την κατοχή του παράνομου οπλισμού και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, περιμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια για να δουν αν ο νεαρός σχετίζεται με την βολίδα που βρέθηκε στο βρεφονηπιακό σταθμό στα Άνω Λιόσια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αδέσποτη σφαίρα εντοπίστηκε στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης προκαλώντας αναστάτωση σε γονείς και προσωπικό .

Η βολίδα βρέθηκε σε σκαλοπάτια που οδηγούν στην κουζίνα του βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ. Ο φύλακας όπως είπε στους αστυνομικούς του Τ. Α Άνω Λιοσίων μάζευε τα φύλλα στην πίσω πλευρά του κτιρίου και βρήκε την βολίδα. Ενημέρωσε την διευθύντρια και αυτή με την σειρά της την αστυνομία. Στο σταθμό έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος παρέλαβαν την βολίδα και την μετέφεραν στα εργαστήρια για ανάλυση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σφαίρα προέρχεται από πιστόλι 9mm.

Πηγή: lawandorder.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια