Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή όπλων στα Άνω Λιόσια



 Κάτοικος των Άνω Λιοσίων ο 44χρονος ρομά που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ και τη συνδρομή των αστυνομικών του Τ.Α. Φυλής, με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Σε κατ' οίκον έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα Χ.Τ., παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα 9άρι πυροβόλο πιστόλι, μαζί με τον γεμιστήρα του που περιείχε 17 φυσίγγια, 50 επιπλέον φυσίγγια, ένας άδειος γεμιστήρας πιστολιού, ενώ σε κρυφό σημείο του υπνοδωματίου ο συλληφθείς είχε κρυμμένες 2 ακόμα καραμπίνες.

Οι έρευνες ωστόσο που συνεχίζουν να διενεργούν οι αστυνομικές Αρχές, σχετικά με τη βολίδα από εννιάρι πιστόλι που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από το 7ο Νηπιαγωγείο των Άνω Λιοσίων, επικεντρώνονται πλέον σε τυχόν συσχετισμό των όπλων που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντος με αυτήν, λόγος για τον οποίο μέρος από τα κατασχεμένα ευρήματα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Ν. 2168/93 "Περί όπλων" και το πρωί της Τρίτης 12 Οκτωβρίου θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια